Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Με δικό του περίπτερο στην έκθεση " Κρήτη - η μεγάλη συνάντηση" ο Δ. Μινώα Πεδιάδος

Image
Με δικό του περίπτερο στην έκθεση " Κρήτη - η μεγάλη συνάντηση"  ο Δ. Μινώα Πεδιάδος
 clock 15:21 | 24/02/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Με δικό του περίπτερο πρόκειται να συμμετάσχει και φέτος ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας στη 2η Παγκρήτια Έκθεση «Κρήτη – Η μεγάλη συνάντηση» (προϊόντα – τουρισμός – γεύσεις – υπηρεσίες), που διοργανώνεται από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου 2014 στην Αθήνα (Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων – Γκάζι). Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας στηρίζει τις εκθεσιακές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται για την προβολή της Κρήτης και την ανάδειξη των παραδοσιακών τοπικών προϊόντων.

Η έκθεση θα είναι μικτή, εμπορική και κοινού με ιδιαίτερη έμφαση στις επαφές ανάμεσα σε Κρήτες επιχειρηματίες και εταιρείες τόσο της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού. Το παρών θα δώσουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και στους τρεις τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ανάπτυξης, εταιρείες από τον ευρύτερο τομέα του τουρισμού, επιχειρήσεις που ασχολούνται με τη βιομηχανική παραγωγή καθώς και δήμοι που με τη συμμετοχή τους θα αναδείξουν τα πλεονεκτήματα και την επιχειρηματική δραστηριότητα που αναπτύσσεται στην περιοχή τους.

Σκοπός της συμμετοχής του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στην έκθεση είναι η προώθηση των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών της περιοχής του Δήμου και το άνοιγμα νέων αγορών για αυτές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Στα πλαίσια αυτά η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας καλεί τις πάσης φύσεως επιχειρήσεις, συνεταιρισμούς, συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Δήμο να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο περίπτερο του Δήμου, προκειμένου να επωφεληθούν από την προβολή τους τόσο στο ευρύ κοινό, όσο και στους εκπροσώπους της εγχώριας και της διεθνούς αγοράς. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ως τις 4 Μαρτίου 2014 στο τηλέφωνο 28913 40305, από όπου μπορούν να αντλήσουν και περισσότερες πληροφορίες.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis