Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλά για τον ρόλο της στο "Κάτω Παρτάλι"

Image
makripoulia.jpg
 clock 11:00 | 08/11/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

H Zέτα Μακρυπούλια δεν δίστασε να μιλήσει στο περιοδικό People για την τηλεοπτική της επιστροφή αφού θα την δούμε σε ρόλο έκπληξη στο "Κάτω Παρτάλι".

Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

«Δεν έχω ενημερωθεί πλήρως για το ρόλο, γιατί ετοιμάζει κάποιες αλλαγές στη σειρά, αλλά του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχουμε συνεργαστεί θεατρικά, καθώς διασκευάζει και πολλά έργα, αλλά θα είναι η πρώτη μας τηλεοπτική συνάντηση. Ξέρω πως θα δημιουργήσει έναν ωραίο ρόλο και ό,τι μου πει θα το κάνω με μεγάλη χαρά». 

Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν δείχνει και ιδιαίτερα αγχωμένη, αφού η σειρά είναι ήδη αγαπημένη από το τηλεοπτικό κοινό. Η ίδια αποκαλύπτει μάλιστα και το πως της έγινε η πρόταση: «Με το συγκεκριμένο σεναριογράφο, τον Λευτέρη Παπαπέτρου, ήταν ένα όνειρό μου να συνεργαστώ, όπως κάθε ηθοποιού νομίζω, γιατί δεν υπάρχει σίριαλ που να έχει κάνει και να μην έχει ενδιαφέρον. Δημιουργεί ρόλους πολύ ελκυστικούς. Ο Λευτέρης με πήρε τηλέφωνο, μια περίοδο που τα σχέδιά μου μπορεί να ήταν άλλα, και βγήκαμε για να μιλήσουμε για το Κάτω Παρτάλι. Τι να σου πω; Του είπα αμέσως "ναι"», είπε στο περιοδικό People.

Μέχρι στιγμής το κανάλι δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το πότε επιστρέφει το Κάτω Παρτάλι. Ωστόσο να γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα ώστε με το νέο έτος να βρίσκονται στο αέρα του Mega.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis