Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Δωρεάν ξεναγήσεις από το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

Image
ιστορικο μουσειο κρητης
 clock 12:43 | 06/11/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης με χαρά θα υποδεχθεί και φέτος τους συμπολίτες μας που συνεχίζουν να πλήττονται από την οικονομική κρίση, προσφέροντας μία περιήγηση στους εκθεσιακούς του χώρους, ένα ταξίδι τέχνης μακριά από τις έγνοιες της καθημερινότητας, ένα πρωινό με φίλους στο ζεστό καφέ του.

Με την πεποίθηση ότι η πρόσβαση στον πολιτισμό και τη γνώση αποτελεί δικαίωμα όλων, η Εταιρία Κρητικών Ιστορικών Μελετών και τα Ιδρύματα Α. & Μ. Καλοκαιρινού οργανώνουν και για το έτος 2015-2016, επισκέψεις στις εκθέσεις του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Το πρόγραμμα, που προσφέρεται δωρεάν, περιλαμβάνει ξεναγήσεις στις δύο ολοκαίνουριες εκθέσεις του Μουσείου (1ο επίπεδο), με τίτλο Οι Εικόνες της Συλλογής Ζαχαρία Πορταλάκη, 15ος-20ός αιώνας. Δωρεά Ζαχαρία Πορταλάκη (μόνιμη έκθεση), και Θεότητα, (α)συνέχεια. Συλλογή Σύγχρονης Τέχνης Ζαχαρία Πορταλάκη (περιοδική έκθεση).

Θα ξεκινήσει με την ξενάγηση των τροφίμων του Γηροκομείου των Ιδρυμάτων την ερχόμενη Τρίτη 10/11/2015, ώρα 10.00΄, και θα συνεχιστεί με την επίσκεψη των εξυπηρετούμενων του Κοινωνικού Χώρου στις νέες εκθεσιακές ενότητες.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis