Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι στην ανακύκλωση

Image
ανακύκλωση διαμαρτυρία
 clock 17:56 | 05/11/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ζητούν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Ηράκλειο, οι οποίοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους, έχοντας στο πλευρό τους πολλά σωματεία και συνδικαλιστικούς φορείς. 

Αμέσως μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε από τους εργαζόμενους, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

"Οι εργαζόμενοι  στο εργοστάσιο της ανακύκλωσης έχοντας στο πλευρό μας δεκάδες σωματεία και φορείς που καθημερινά παίρνουν αποφάσεις συμπαράστασης για την μάχη που δίνουμε, συνεχίζουμε τον αγώνα μας και ξεκαθαρίζουμε πως δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε διεκδικώντας το αυτονόητο, τη δουλειά και τη ζωή μας. Την αξιοπρεπή ζωή με δικαιώματα για όλους!

Στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα έξω από το εργοστάσιο πάρθηκε ομόφωνα απόφαση για τα παρακάτω:
1) Συνεχίζουμε  με αμείωτη ένταση το δίκαιο αγώνα μας.
2) Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους εμπλεκόμενους  φορείς, (Περιφέρεια Κρήτης, Δήμο Ηρακλείου, Δήμο Μαλεβιζίου, κλπ)  Την ΕΕΑΑ και τον νέο εργολάβο (Εταιρεία West solutions), 
Σήμερα να ορίσουν συνάντηση με την παρουσία των εκπροσώπων των εργαζομένων (σωματείου – σωματειακής επιτροπής ) προκείμενου να συζητηθούν επείγοντα ζητήματα, που έχουν να κάνουν με τα ανακυκλώσιμα σκουπίδια που σαπίζουν εδώ και τέσσερις μέρες μέσα στο εργοστάσιο αλλά και με τα ανακυκλώσιμα σκουπίδια που συλλέγουν τα απορριμματοφόρα των δήμων και καταλήγουν στη χωματερή. Να αναλάβουν της ευθύνες τους οι εμπλεκόμενοι φορείς για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί.
3) Καλούμε όλα  τα σωματεία, τους φορείς να  συμπαρασταθούν με αποφάσεις, ψηφίσματα και την παρουσία τους έξω από το εργοστάσιο της Ανακύκλωσης που θα μείνουν  όσο χρειαστεί! Περιμένουμε την απάντηση στο κάλεσμα μας από τους εμπλεκόμενους φορείς".

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis