Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέτρα για χρήση συστημάτων εντοπισμού πτήσεων, ζητά ο Νότης Μαριάς

Image
νοτης μαριας
 clock 12:35 | 03/11/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Μέτρα για να χρησιμοποιούνται παγκοσμίως τα συστήματα εντοπισμού πτήσεων ζήτησε από την Ε.Ε. μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο στις 29/10/2015 ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Με αφορμή τις πρόσφατες αεροπορικές τραγωδίες στην Ευρώπη ο Νότης Μαριάς αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι αιτίες των αεροπορικών δυστυχημάτων μένουν σχεδόν πάντα ανεξιχνίαστες καθώς μόνο το 30% των αεροπορικών εταιριών παρέχουν συστήματα εντοπισμού πτήσης.

Επισημαίνοντας ότι η τεχνολογία αυτή θα βοηθήσει τις κυβερνήσεις, τους παρόχους υπηρεσιών αεροναυτιλίας και τις αεροπορικές εταιρίες να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα της διαχείρισης της εναέριας κυκλοφορίας ο Νότης Μαριάς ζήτησε η Επιτροπή να θεσπίσει άμεσα μέτρα για να χρησιμοποιείται παγκόσμια το υπό συζήτηση σύστημα, φροντίζοντας παράλληλα να μην παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα κυρίαρχα δικαιώματα των κρατών.

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του Νότη Μαριά:

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis