Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτών οδηγών

Image
αυτοκίνητα
 clock 00:31 | 04/11/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο ΕΟΠΠΕΠ ανακοίνωσε το πρόγραμμα Πρακτικού Μέρους (Οχήματα Κατηγορίας Β) των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης της 1ης εξεταστικής περιόδου 2014 της ειδικότητας Ι.Ε.Κ. «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών», του Εξεταστικού Κέντρου Ηρακλείου Κρήτης.

Συγκεκριμένα ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοινώνει τη διενέργεια του Πρακτικού Μέρους (Οχημάτων) των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης της 1ης εξεταστικής περιόδου 2014, της ειδικότητας Ι.Ε.Κ. «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών» στο Εξεταστικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης.

Στις εξετάσεις θα λάβουν μέρος 8 υποψήφιοι, οι οποίοι θα εξεταστούν στο Πρακτικό Μέρος της Κατηγορίας Οχήματος Β. Το πρόγραμμα των Εξετάσεων Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ. του Εξεταστικού Κέντρου Ηρακλείου Κρήτης για τη διενέργεια της Κατηγορίας Οχήματος Β, Πρακτικού Μέρους, 1ης εξεταστικής περιόδου 2014, της ειδικότητας Ι.Ε.Κ. «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών» θα διεξαχθεί την Δευτέρα 09.11.2015.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στo χώρο του Οικοπέδου Λυδάκη - παράλληλα στην οδό Ιτάνου (στη νότια πλευρά της Αλάνας της λαϊκής του Σαββάτου) στην περιοχή Πατέλες, Κηπούπολη στο Ηράκλειο Κρήτης. Ώρα έναρξης της διαδικασίας: 09:00 π.μ. Οι υποψήφιοι οφείλουν να βρίσκονται στα Εξεταστικά Κέντρα μια (1) ώρα πριν την έναρξη της εξεταστικής διαδικασίας (δηλαδή στις 08:00 π.μ.).

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis