Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Επίθεση Σταύρου Θεοδωράκη στην κυβέρνηση

Image
253990.jpg
 clock 20:26 | 01/11/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Στο Ηράκλειο βρίσκεται  ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος συμμετέχει  στον προσυνεδριακό διάλογο, σε εκδήλωση που ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Galaxy. 

Ο κ.Θεοδωράκης μιλώντας σε φίλους και ψηφοφόρους του Ποταμιού,εξαπέλυσε νέα επίθεση στη κυβέρνηση για την πολιτική που ακολουθεί ενώ νωρίτερα από τα Χανιά,τόνισε πως «ο νόμος για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ήρθε με καθυστέρηση και με πολλά κενά», υπογραμμίζοντας ότι «το θέμα είναι να καταφέρουμε να σώσουμε τις καταθέσεις των ανθρώπων οι οποίες κινδύνεψαν και κινδυνεύουν». 

253982.jpg

253982.jpg, by lefterv

Ο επικεφαλής του Ποταμιού υπενθύμισε, μάλιστα, ότι λίγο πριν κλείσουν οι τράπεζες έλεγε στον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή ότι κινδυνεύουν οι καταθέσεις των πολιτών, «οι καταθέσεις του κοσμάκη».

«Κάποιοι από κάτω κάγχαζαν και τελικά φτάσαμε στο σημείο να κλείσουν οι τράπεζες, με αποτέλεσμα να χαθούν πολλά λεφτά από την ελληνική οικονομία», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι ο νόμος για την ανακεφαλαιοποίηση ήρθε με καθυστέρηση και με πολλά κενά. 
Στην εκδήλωση μίλησε ακόμη ο βουλευτής Ηρακλέιου του Ποταμιού Σπύρος Δανέλης και πολλά στελέχη του κόμματος.

253985.jpg

253985.jpg, by lefterv

Ωστόσο, ο κ. Θεοδωράκης εξέφρασε την ελπίδα του ότι έστω κι έτσι και παρά τις κινήσεις της κυβέρνησης, το αποτέλεσμα δεν θα είναι να «κουρευτούν» οι καταθέσεις του κόσμου.  

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis