Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός : «Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε για τον Αρετόπουλο»

Image
aretopoulos.jpg
 clock 17:49 | 26/10/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή τη διαιτησία του Αρετόπουλου στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο «δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε με τον χειρότερο τρόπο» .
Οι «πράσινοι» αναφέρουν στην ανακοίνωση τους : «Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε με το χειρότερο τρόπο. Φρόντισε για αυτό ο διαιτητής Αρετόπουλος. Καταλόγισε «κάλπικο» πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ με το οποίο έγινε το 1-0 και έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι στον Μπεργκ που θα σήμαινε και αποβολή του παίκτη των γηπεδούχων. Ο Παναθηναϊκός θα προστατεύσει με κάθε νόμιμο μέσο τα συμφέροντά του».

Πάντως από τον ΠΑΟΚ δεν θέλησαν να απαντήσουν -επισήμως- στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού και απλώς «έβγαζαν προς τα έξω» το γεγονός πως η συνολική εικόνα του παιχνιδιού και η στατιστική απεικόνιση, δείχνει ποιος είναι ο δίκαιος νικητής, κάτι που εξάλλου παραδέχτηκε και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου. 
Επίσης, τόνιζαν πως όντως δεν ήταν εύκολη η φάση του πέναλτι και πως υπάρχει μία ακόμη ανατροπή του Ροντρίγκεζ από τον Ταυλαρίδη στο β' ημίχρονο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis