Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ

Το ένα τρίτο των υπαλλήλων Δήμου απουσίαζε χωρίς δικαιολογία!

Image
θεσεις εργασιας
 clock 22:13 | 23/10/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Τριάντα πέντε άτομα συνελήφθησαν και σε εκατόν ενενήντα πέντε εστάλη κλήση σε απολογία για αδικαιολόγητες απουσίες από τα γραφεία του δήμου του Σανρέμο, κοντά στην Γένοβα.

Η σχετική έρευνα ξεκίνησε πριν τρία χρόνια, με πρωτοβουλία της εισαγγελίας της πόλης Ιμπέρια. Συνάδελφοι των «απόντων άνευ αιτίας» χτυπούσαν, σε μόνιμη βάση, κάρτα στην θέση τους. Κάμερες κλειστού κυκλώματος που τοποθέτησαν οι καραμπινιέροι, δείχνουν υπαλλήλους να κρατούν στο χέρι και να χτυπούν ακόμη και τέσσερις διαφορετικές κάρτες δημοτικών υπαλλήλων.

Σε μια ακραία περίπτωση, μάλιστα, ένας αστυφύλακας χτυπά κάρτα φορώντας μόνο ζακέτα αθλητικής φόρμας και σλιπάκι, ενώ άλλες φορές, όπως δείχνουν οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος, την σχετική υποχρέωση αναλάμβανε η σύζυγός του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Κορριέρε Ντέλλα Σέρα,στην όλη έρευνα ενέχεται το ένα τρίτο από τους υπαλλήλους του δήμου του Σανρέμο, γνωστού για το ετήσιο φεστιβάλ ιταλικού τραγουδιού.

Κάποιοι από τους εργαζόμενους, στο ωράριο εργασίας δεν δίστασαν να πάνε για άθληση με κανό, και να σχολιάσουν, στην συνέχεια, τις επιδόσεις του, με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην συνέχεια, φέρονται να κατάφεραν να τους καταβληθούν ακόμη και υπερωρίες, παρά τις συνεχείς απουσίες τους.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis