Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινά η ανακριτική διαδικασία για την υπόθεση Γιακουμάκη

Image
giakoumakis.jpg
 clock 13:09 | 21/10/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Την 1η Νοέμβρη ξεκινάει η ανακριτική διαδικασία για την υπόθεση του Βαγγέλη. "Αργησε πολύ αλλά επιτέλους διορίστηκε νέος ανακριτής για την υπόθεση, περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα γίνει", αναφέρει στο protothema.gr ο θείος του αδικοχαμένου φοιτητή. 

Μετά το προσωρινό «πάγωμα» της ανακριτικής διαδικασίας λόγω... εγκυμοσύνης της ανακρίτριας που παρακολουθούσε την υπόθεση, όλα φαίνεται να παίρνουν το δρόμο τους για να ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς η ανακριτική διαδικασία, ανακουφίζοντας έστω και με τον τρόπο αυτό την πληγωμένη και ταλαιπωρημένη οικογένεια του 21χρονου φοιτητή που προσπαθεί να επουλώσει τις νωπές ανοιχτές πληγές μετά το φρικτό τέλος της ζωής του γιου τους. 

Σαρωτικές αναμένονται οι εξελίξεις της υπόθεσης Βαγγέλη Γιακουμάκη που απασχόλησε και συνεχίζει μέχρι σήμερα να ενδιαφέρει το πανελλήνιο. 

Ο δικηγόρος της οικογένειας άλλωστε είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό σε σχετικές του δηλώσεις στο protothema.gr ότι οι εξελίξεις στην υπόθεση όταν ξεκινήσει η ανακριτική διαδικασία θα είναι καταιγιστικές.
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis