Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Κινδύνευσε να χάσει τη ρύθμιση των 100 δόσεων για... χρέος 0,5 ευρώ!

Image
πεντάλεπτο ευρώ
 clock 15:06 | 21/10/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Είναι πραγματικά ασύλληπτος ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το ελληνικό κράτος, που από τη μία κινείται με το "γράμμα του νόμου" σε βαθμό... κακουργήματος και από την άλλη κάνει τα στραβά μάτια σε υποθέσεις διαφθοράς εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά το πρόστιμο των 65 ευρώ που επεβλήθη σε άνεργο για χρέος... 0,26 ευρώ, άνεργη ακροάτρια του Ράδιο Κρήτη από το Τυμπάκι, έδωσε μία ακόμη πιο ακραία εκδοχή. Οπως είπε στην πρωινή εκπομπή του Λευτέρη Βαρδάκη, κινδύνευσε να χάσει τη ρύθμιση των 100 δόσεων για χρέος 0,5 ευρώ!!!

Η γυναίκα όφειλε 500 ευρώ στην εφορία, μπήκε στη ρύθμιση, πλήρωσε την πρώτη δόση με καθυστέρηση 3 ημερών, ωστόσο όταν πήγε να πληρώσει τη δεύτερη δόση την περίμενε μία μεγάλη έκπληξη: Ενα χρέος 0,5 ευρώ, δεν της επέτρεπε να καταβάλει τα χρήματα και κινδύνευε να χάσει τη ρύθμιση!

Η τοπική ΔΟΥ δήλωσε αναρμόδια, και η γυναίκα αναγκάστηκε να έρθει στο Ηράκλειο, να πληρώσει τις βενζίνες, να παρκάρει κάπου περιφερειακά το αυτοκίνητό της, να πάρει ταξί για να πάει στη ΔΟΥ στη Λεωφόρο Κνωσού και να λύσει τελικά το θέμα, που της κόστισε "χρυσάφι" σε σχέση με το ύψος του χρέους. Οπως σχολίασε σκωπτικά, ευτυχώς που το πλήρωσε, γιατί χωρίς αυτά τα 0,5 του ευρώ, θα χρεοκοπούσε η χώρα...

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis