Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Δραματική επιστολή στους υπουργούς για το ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση

Image
palso.jpg
 clock 18:20 | 20/10/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Την απόσυρση του μέτρου επιβολής ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, ζητά με επιστολή του προς τον υπουργό Επικρατείας, κ. Παππά Νίκο και τον υπουργό Οικονομικών κ. Αλεξιάδη Τρύφωνα ο σύλλογος ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso  του νομού Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον σύλλογο, το μέτρο αυτό θα οδηγήσει σε κοινωνική και οικονομική εξόντωση τη μέση ελληνική οικογένεια αλλά και τις επιχειρήσεις που ήδη πλήττονται από τη φορολογία.

Στην επιστολή αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής: "Γνωρίζουμε  τους προσωπικούς σας αγώνες και δεσμεύσεις σε ό,τι αφορά την επιβολή μέτρου ΦΠΑ 23% στην Ιδιωτική Εκπαίδευση, έχοντας επίγνωση ότι το  μέτρο αυτό θα οδηγήσει σε κοινωνική και οικονομική εξόντωση της μέσης ελληνικής οικογένειας και επιχείρησης, που ήδη πλήττονται από τους αυξημένους φόρους που καλούνται να αποδώσουν. Ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσετε να αγωνίζεστε με τον  ίδιο ζήλο μέχρι τελικής απόσυρσης του μέτρου και είναι βέβαιο ότι, αν αυτό επιτευχθεί, θα καταγραφεί στη συνείδηση όλων των μικρομεσαίων, οι οποίοι, σε τούτη τη δύσκολη εποχή, θα νοιώσουν ότι έχουν αρωγό τους την κυβέρνηση και όχι καταπέλτη".

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis