Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Με επιτυχία η δράση του «Διαβάζω για τους Άλλους» για παιδιά Ρομά

Image
diavazo2.jpg
 clock 20:37 | 12/10/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Το εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό δίκτυο «Διαβάζω για τους Άλλους» πραγματοποίησε με  μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015, στις 10:00 την πρώτη δράση για παιδιά Ρομά στο «Κέντρου Στήριξης Ρομά και ευπαθών ομάδων Ν. Αλικαρνασσού».

diavazo4.jpg

diavazo4.jpg, by chara

Με αυτόν τον τρόπο εγκαινιάσαμε για πρώτη φορά ένα πιλοτικό πρόγραμμα για παιδιά Ρομά σε συνεργασία με την Παιδαγωγό του «Κέντρου Στήριξης Ρομά» κυρίας Μ. Ασαργιωτάκη και την βοήθεια του Διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αλικαρνασσού κύριου Α. Περισυνάκη.

Στο πλαίσιο της έναρξης της συνεργασίας μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους εργάστηκαν εθελοντικά για να βγει το πρόγραμμα αυτό που σαν στόχο είχε την μετάδοση όσο το δυνατόν περισσότερων ερεθισμάτων μέσα από τη λογοτεχνία και τις τέχνες σε παιδιά Ρομά ηλικίας 7 έως 13 ετών.
 

diavazo3.jpg

diavazo3.jpg, by chara

Η συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Ρομά και ευπαθών ομάδων Ν. Αλικαρνασσού σχεδιάζουμε να είναι μόνιμη για την σχολική χρονιά 2015-2016, με περιοδικές προγραμματισμένες δράσεις, η επόμενη δράση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 10.00-12.00 π.μ.

diavazo2.jpg

diavazo2.jpg, by chara

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis