Κρήτη

Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης: Κοπή πίτας & Κούλουμα με Αγώνες δρόμου

pita-cut-2020.jpg

Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 13:00 θα γίνει αγώνας δρόμου 5χλμ στην πρώην αμερικανική βάση στις Γούρνες Πεδιάδος και αμέσως μετά θα ακολουθήσει σε αίθουσα του Ενυδρείου η εκδήλωση με πλούσιο παραδοσιακό γεύμα, κοπή της βασιλόπιτας και βραβεύσεις των δρομέων-μελών μας που συμμετείχαν σε μαραθώνιο και αγώνα υπεραπόστασης το 2019. Για κράτηση θέσεων στην εκδήλωση-γεύμα, μόνο τηλεφωνικώς στο 6972865015 Παντατοσάκης Ιωάννης.

Την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020 είμαστε φιλοξενούμενοι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ι.Μ. Ζωοδόχου Πηγής Βιδιανής στο Οροπέδιο Λασιθίου. 11:30 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα δρόμου 5χλμ προς Κάτω Μετόχι και επιστροφή. Θα ακολουθήσει νηστίσιμο γεύμα με παραδοσιακή ρεβυθάδα οροπεδίου που θα προσφέρει ο Ηγούμενος της Μονής. Οι συμμετέχοντες μπορούν να φέρνουν και τα δικά τους σαρακοστιανά εδέσματα.

Πληροφορίες συμμετοχής στο 6972865015.

Κρήτη

Κρήτη: Ο ιατροδικαστής για την απίστευτη τραγωδία με το ζευγάρι

νάθαν δίπλας

Μία εβδομάδα πριν φαίνεται πως έγινε το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 43χρονο Νάθαν, ένα τροχαίο που αποκαλύφθηκε πριν λίγα 24ωρα και συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, ο θάνατος του 42χρονου επήλθε μεταξύ Δευτέρας και Τρίτης (11 και 12 Απριλίου).

Ο θάνατός του άτυχου άνδρα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, επήλθε γενική καταπληξία οφειλούμενη σε κακώσεις σπλάχνων κοιλία, όπως αποφαίνεται στο πόρισμά του ο Σταματης Μπελιβάνης και ως εκ τούτου, πιθανολογείται ότι ο θάνατος δεν ήταν ακαριαίος...

Την ίδια ώρα η 32χρονη Σβετλάνα, σύζυγος του Νάθαν, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Η γυναίκα εκτιμάται ότι πάλεψε να κρατηθεί στη ζωή για περισσότερες από 100 ώρες, λίγα μέτρα μακριά από το άψυχο σώμα του Νάθαν... 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Νεκρός στο αυτοκίνητό του ο Διοικητής

Θάνατος Βαλυράκη: Αντίστροφη μέτρηση για την ανάμιξη του Ανθρωποκτονιών