Κρήτη

Ματαιώνεται η έκθεση τροφίμων ποτών «Food expo2020»στο Metropolitan expo

food expo

Το Επιμελητήριο Χανίων ενημερώνει τα μέλη του πως η «Forum ΑΕ», η διοργανώτρια εταιρία της «FoodExpo», ματαιώνει την έκθεσηγια το 2020, και μετά την σχετική αναβολή της για τις16-18 Μαΐου 2020, λόγω της πανδημίας COVID-19.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Forum ΑΕ: «Με δεδομένο ότι τα παραπάνω μέτρα βαίνουν συνεχώς κλιμακούμενα και η παράτασή τους για άγνωστο χρονικό διάστημα είναι σχεδόν βέβαιη, καθιστούν αντικειμενικά αδύνατη την προετοιμασία και την επιτυχή διοργάνωση της μεγαλύτερης έκθεσης Τροφίμων και Ποτών στη Ν.A. Ευρώπη».

Η επόμενη FoodExpo θα πραγματοποιηθεί στις 20 - 22 Μαρτίου 2021, μέσα στις συνθήκες κοινωνικής και εμπορικής κανονικότητας.

 

 

 

 

 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Θλίψη: "Έσβησε" στο ΠΑΓΝΗ ο 16χρονος Νικόλας...

πενθος

Πάλεψε γενναία επί έναν μήνα, αλλά δεν τα κατάφερε ο 16χρονος Νικόλας, το αγόρι που από μία βουτιά στα Φαλάσαρνα, βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στον αυχένα.

Ο νεαρός τραυματίστηκε στις 4 Ιουλίου και από το νοσοκομείο Χανίων διεκομίσθη εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύτηκε στην Ορθοπεδική Κλινική ωστόσο στα μέσα Ιουλίου εισήχθη στη ΜΕΘ, καθώς εμφάνισε σηπτικό σοκ.

Έκτοτε νοσηλευόταν εκεί και δυστυχώς σήμερα οι εξετάσεις που έγιναν έδειξαν εγκεφαλικό θάνατο, είδηση που προκάλεσε μεγάλη θλίψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Έκανε μια κλοπή κάθε ...μέρα - Σύλληψη από την αστυνομία

Κρήτη - Καύσωνας: Επιμένουν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες

Δραματική έκκληση του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών μέσω του Ράδιο Κρήτη στους πολίτες