Κρήτη

Κρήτη: Το μεσημέρι φτάνει στο λιμάνι το σκάφος με τους μετανάστες

μεταναστες, θαλασσα

Νωρίς το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι της Παλαιόχωρας το σκάφος στο οποίο επιβαίνει άγνωστος αριθμός μεταναστών.

Το σκάφος εξέπεμψε σήμα κινδύνου χθες το απόγευμα νότια της Γαύδου όταν ένας εκ των επιβατών ενημέρωσε μέσω του 112 ότι εκείνος κι άλλοι μετανάστες, βρίσκονται σε κίνδυνο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επιχείρηση ρυμούλκησης του σκάφους προς το λιμάνι της Παλαιόχωρας συμμετέχουν δύο πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, από τον Λιμενικό Σταθμό της Παλαιόχωρας. 

(φωτογραφία αρχείου)

Κρήτη

Ηράκλειο

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με τον βουλευτή της Βουλγαρίας Ίβαν Τότεφ

201800296_274557351091007_5460509268103037505_n.jpg

Εθιμοτυπική  συνάντηση  με τον βουλευτή της Βουλγαρίας  Ίβαν Τότεφ  είχε το πρωί της Τρίτης 15 Ιουνίου, στο γραφείο του στην Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.  Στη διάρκεια της συνάντησης η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν οι εξελίξεις σχετικά με την υγειονομική κατάσταση καθώς και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον τουρισμό και τις ευρύτερες σχέσεις των δυο χωρών.

Το 2019 ο Ίβαν Τότεφ ως δήμαρχος τότε είχε προσκαλέσει το Ηράκλειο στα εγκαίνια  της Φιλιππούπολης (Πλόβντιβ) ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Ζάν Αντρέα Γκαραντσίνι ο οποίος το 2019 ήταν εντεταλμένος  σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εσπευσμένα στην Κρήτη διασωληνωμένη γυναίκα

Το αβέβαιο κλίμα στον τουρισμό και η περίπτωση της Κρήτης

Βαρύ πυροσβεστικό ελικόπτερο θα καλύπτει Κρήτη και Κύθηρα