Πέμπτη 19 ΣΕΠ 2019 07:59
 • Ηρακλειο
  20°C
 • Χανια
  22°C
 • Ρεθυμνο
  20°C
 • Λασιθι
  20°C
Ekriti.gr Logo

Το "ευχαριστώ" της Σοφίας Μαλανδράκη για την εκλογή της

Το "ευχαριστώ" της Σοφίας Μαλανδράκη για την εκλογή της

malandraki.jpg

Ευχαριστήριο της νεοεκλεγείσας περιφερειακής συμβούλου Σοφίας Μαλανδράκη:

Με το πέρας των αυτοδιοικητικών εκλογών νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους  πολίτες των Χανίων, που με ενεθάρρυναν  στην απόφαση  για  την υποψηφιότητά μου στις εκλογές για την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων , με στήριξαν και τελικά με εξέλεξαν Περιφερειακή Σύμβουλο Κρήτης.

Η εμπιστοσύνη σας είναι δύναμη και τιμή μεγάλη και η ευθύνη μου ισότιμη της αγάπης και της αποδοχής που εισέπραξα .

Επιθυμώ από καρδιάς να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας  για αμεσότητα στην επικοινωνία  και συνεργασία με όλους για το  καλύτερο.

Μόλις μια γυναίκα στους 13 συμβούλους των Χανίων, η ευθύνη μου διπλή και η έννοια μου δεδομένη για τα θέματα που αφορούν τη γυναίκα και το παιδί.

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη , που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω μέλος της άξιας ομάδας του και υπόσχομαι ότι θα υπηρετήσω με καρδιά και γνώση τις ανάγκες και τα όνειρα του τόπου μας.

Σας ευχαριστώ πολύ
Σοφία Μαλανδράκη
 
 

Διαβάστε επίσης. . .

Με νεανική διάθεση και συμμετοχή το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στη πόλη του Ρεθύμνου . Η κεντρική έκθεση ήταν αφιερωμένη στα...
Κοινή ανακοίνωση των Γραμματειών του ΠΑΜΕ Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου: Ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι τάχα «πάρθηκε ομόφωνη...