Κρήτη

Δύο μήνες μετά, οι γονείς της Μελίνας δεν ξέρουν από τι πέθανε το παιδί τους

μελίνα παρασκάκη

Οι μέρες κυλούν βασανιστικά για την οικογένεια της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στις 29 Δεκεμβρίου 2015, σε μία επέμβαση ρουτίνας στην οποία υπεβλήθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Δύο μήνες μετά, κανείς δεν γνωρίζει από τι πέθανε το παιδί τους. Τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων παραμένουν από τις αρχές Φεβρουαρίου στην Εισαγγελία Ηρακλείου και δεν έχουν παραδοθεί στην οικογένεια, καθώς αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.
Ασφαλείς πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι την επόμενη εβδομάδα η πραγματογνώμων της οικογένειας, Ιατροδικαστής Ελπίδα Σπανουδάκη, θα ενημερώσει για το δικό της πόρισμα, το οποίο αναμένεται να είναι διαφορετικό από το επίσημο.

Που είναι ο... φάκελος;

Ο φάκελος του παιδιού (ο οποίος επεστράφη στο Βενιζέλειο ως ελλιπής) δεν είναι ούτε στο νοσοκομείο, ούτε στη ΔΥΠΕ, σύμφωνα με τον υποδιοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Στέλιο Δημητρακόπουλο, ενώ η 'Ενορκη Διοικητική Εξέταση, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαβάστε σχετικά
Η μαντινάδα του πατέρα της Μελίνας που ραγίζει καρδιές

 

Κρήτη

Ρέθυμνο

Λασίθι

Κρήτη - Πυροσβεστική: Αυτοί είναι οι νέοι Διοικητές σε Ρέθυμνο και Λασίθι

Λάμπρος Κίτσιος - Νίκος Μητσιογιάννης

Νέα πρόσωπα έρχονται να αναλάβουν επικεφαλής σε πυροσβεστικές υπηρεσίες της Κρήτης μετά και την ολοκλήρωση των τακτικών κρίσεων που έγιναν στο Σώμα.

Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από τις κρίσεις, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης Αρχιπύραρχος Δημοσθένης Μπουντουράκης παραμένει στη θέση του όπως και ο Διοικητής της ΠΥ Ηρακλείου, Πύραρχος Γεώργιος Τσικαλάς αλλά και ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χανίων Πύραρχος Γεώργιος Μαρκουλάκης.

Έτσι, αλλαγές έχουμε μόνο στους Νομούς Ρεθύμνου και Λασιθίου.

Η αποστρατεία του μέχρι πρότινος Διοικητή της ΠΥ Ρεθύμνου Παναγιώτη Καράμπελα αλλά και εκείνη του Διοικητή ΠΥ Λασιθίου Μιχάλη Βασιλάκη, έκανε την ηγεσία του Σώματος να τοποθετήσει νέα πρόσωπα στις θέσεις των επικεφαλής.

Έτσι και σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο νεά πρόσωπα που θα καλύψουν τις θέσεις αυτές δεν είναι από την Κρήτη αλλά έρχονται από υπηρεσίες της Μαγνησίας και της Λάρισας.

Πρόκειται για τον Πύραρχο Λάμπρο Κίτσιο ο οποίος από τη θέση του Διοικητή του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρισας, έρχεται να αναλάβει Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Ρεθύμνου

Στο Νομό Λασιθίου, Διοικητής τοποθετείται ο Πύραρχος Νικόλαος Μητσιογιάννης ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν διοικητής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: "Λαμπάδιασε" το αυτοκίνητο τη νύχτα

Κρίσεις στην Πυροσβεστική: Αποστρατεύτηκε ο Κρητικός Υποστράτηγος

Επίδομα θέρμανσης - οριστικό: Πότε θα πληρωθεί (βίντεο)