Τετάρτη 26 ΙΟΥ 2019 19:14
 • Ηρακλειο
  29°C
 • Χανια
  29°C
 • Ρεθυμνο
  29°C
 • Λασιθι
  29°C
Ekriti.gr Logo

Κρήτη: Συγκέντρωσαν 5 τόνους καπάκια για καλό σκοπό! (φωτογραφίες)

Κρήτη: Συγκέντρωσαν 5 τόνους καπάκια για καλό σκοπό! (φωτογραφίες)

444.jpg

Με στόχο τη βοήθεια και στήριξη συνανθρώπων μας η Ομάδα "Το καπάκι να κρατάς - Ρέθυμνο" κατάφερε να συγκεντρώσει ούτε 3, ούτε 4, αλλά 5 τόνους και 200 κιλά πλαστικά καπάκια!
 

222.jpg, by renas

Το κάλεσμα για συγκέντρωση καπακιών, βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στους πολίτες και ευασθητοποιήθηκαν προκειμένου το φαινομενικά άχρηστο πλαστικό καπάκι από ένα μπουκάλι, να αποκτήσει νόημα και να γίνει εργαλείο αλληλεγγύης.
 

111.jpg, by renas

Οι 5 τόνοι καπάκια παραδόθηκαν στα "Πλαστικά Κρήτης" και δεν είναι η μοναδική ποσότητα, καθώς από το 2016 που λειτουργεί η ομάδα, έχουν παραδοθεί πάνω από 30 τόνοι!
 

333.jpg, by renas

Μέχρι στιγμής έχουν αγοραστεί 9 αμαξίδια, 2 ορθοστάτες, 3 ζευγάρια κνημοποδικοί νάρθηκες τα οποία διατίθενται σε οικογένειες αλλά και στο Ειδικό Σχολείο Ρεθύμνου καθώς και στο σύλλογο ΑΓΑΠΗ.

Τα μέλη του συλλόγου κάνουν έκκληση στους πολίτες -εκτός από το να συλλέγουν καπάκια- όσοι έχουν αμαξίδια ή άλλα βοηθήματα που δεν τα χρειάζονται πλέον, να επικοινωνήσουν μαζί τους για να δοθούν σε άτομα που τα χρειάζονται.

Γνωρίστε την ομάδα Το Καπάκι Να Κρατάς - Ρέθυμνο μέσα από τη σελίδα της στο Facebook.

Διαβάστε επίσης. . .

Οι συμβάσεις για την παραχώρηση του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στις θαλάσσιες περιοχές «Δυτικά...
Οι βραβευμένες παραλίες σε όλη την Ελλάδα είναι πολλές. Άλλες παγκοσμίως γνωστές, άλλες λιγότερο, η χώρα μας διαθέτει...
Φίλοι της Κρήτης και καλοί «πρεσβευτές» του νησιού μας δήλωσαν μαθητές και καθηγητές του ιστορικού σχολείου King School της...