Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τον βρήκαν νεκρό μέσα στο σπίτι

αυτοκτονία

Ένας 62χρονος άνδρας βρήκε τον θάνατο μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή του Μασταμπά στο Ηράκλειο.

Τον βρήκαν νεκρό συγγενικά του πρόσωπα το πρωί της Παρασκευής και κάλεσαν τις Αρχές. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια.

Η σορός του μεταφέρθηκε για νεκροψία νεκροτομή, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αιφνίδιο θάνατο από παθολογικά αίτια.

Κρήτη

Ηράκλειο

Άσκηση: Αντιμετωπίζουν κρούσμα κορωνοϊού στο Ηράκλειο

Στιγμιότυπο από την άσκηση στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Μεγάλη άσκηση προσομοίωσης και ετοιμότητας, αναφορικά με την αντιμετώπιση ύποπτων περιστατικών Κορωνοϊού Covid-19, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο.

Η άσκηση ξεκίνησε από το αεροδρόμιο Ηρακλείου "Νίκος Καζαντζάκης". Βάσει του επιχειρησιακού σεναρίου, στο αεροσκάφος που πραγματοποιεί πτήση από Θεσσαλονίκη προς Ηράκλειο, δύο επιβάτες έχουν παρουσιάσει πιθανά συμπτώματα Κορωνοϊού Covid-19  (βήχα, πυρετό, δύσπνοια) ενώ έχουν ενημερώσει το πλήρωμα του αεροσκάφους πως πρόσφατα είχαν επιστρέψει από επαγγελματικό ταξίδι σε επαρχία της Κίνας.

Δείτε βίντεο από την άσκηση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου:

 

 

 

 

 

Άμεσα ενεργοποιήθηκαν όλοι οι προβλεπόμενοι μηχανισμοί υποδοχής, διακομιδής και αντιμετώπισης των ύποπτων περιστατικών Κορωνοϊού, με συνεργασία των εμπλεκομένων υπηρεσιών του Κρατικού Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν.Καζαντζάκης», του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης (7η ΥΠΕ), του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), του Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας του ΕΚΑΒ (ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ) αλλά και του (ορισμένου Νοσοκομείου Αναφοράς) Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης «Πα.Γ.Ν.Η.» (όπου και μεταφέρθηκαν τα ύποπτα περιστατικά Κορωνοϊού.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το ΠΑΓΝΗ: