Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Γυρίζει με ένα λευκό αυτοκίνητο και... "μαζεύει" λεφτά

οδηγός

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι πολίτες ενόψει γιορτών, οπότε η... φαντασία επιτήδειων οργιάζει, προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες.
Ένα τέτοιο περισταστικό διαδραματίστηκε σήμερα το πρωί, στην πλατεία των Άνω Αρχανών, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο ekriti, όταν ένα μικρό, λευκό αυτοκίνητο, σταμάτησε δίπλα σε έναν 87χρονο κάτοικο του χωριού.
Ο οδηγός, ένας άνδρας περίπου 40 ετών, "αξύριστος" όπως λένε οι αυτόπτες μάρτυρες", κάλεσε τον ηλικιωμένο να μπει μέσα, προκειμένου να τον πάει στο σπίτι και εκεί του... "έσκασε" το παραμύθι: "Δώσε μου όσα λεφτά έχεις, έχω άρρωστο παιδί. Θα του κόψουν και τα δύο πόδια και πρέπει να το πάω στο Λονδίνο για επέμβαση". Ο 87χρονος άρχισε κάτι να υποψιάζεται και του ζήτησε να σταματήσει το αυτοκίνητο για να κατέβει, κάτι που έγινε. Βγαίνοντας ο ηλικιωμένος του έδειξε το πορτοφόλι του, με μόλις 5 ευρώ, τα οποία ο οδηγός άρπαξε και... εξαφανίστηκε!

Διαβάστε επίσης:
Ηράκλειο: Απάτη μέσω SMS, στό όνομα γνωστής εταιρείας!
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Πολιτική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ

ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας της ΚΟ Ηρακλείου που είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο πραγματοποιήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες:

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις επισιτιστικές και τουριστικές επιχειρήσεις στην Αμμουδάρα το Σάββατο 31/7, με επικεφαλής την Χουστουλάκη Νατάσσα, στέλεχος του ΚΚΕ.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις επισιτιστικές και τουριστικές επιχειρήσεις στο λιμένα Χερσονήσου και στην Άνω Χερσόνησο, την Κυριακή 1/8, με επικεφαλής την Φανιουδάκη Σουλα, μέλος της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις ανατολικές συνοικίες του Δήμου Ηρακλείου, την Τρίτη 3/8, στις 19:30μμ, με επικεφαλής την Σκεπάρνη Ασημίνα, στέλεχος του ΚΚΕ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κ. Συνολάκης: Ο καύσωνας που ζούμε τώρα μπορεί να είναι κανονικότητα

Νίσυρος: Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,3 βαθμών Ρίχτερ