Κόσμος

Moet: Η τυφλή γάτα Περσίας με τους χιλιάδες φίλους στο διαδίκτυο

moet τυφλή γάτα

Η τυφλή γάτα Περσίας κατάφερε να κερδίσει έναν... "στρατό" θαυμαστών στο διαδίκτυο μετά την υιοθεσία της.

Η άτυχη γατούλα είχε βρεθεί παραμελημένη και οι κτηνίατροι αναγκάστηκαν να της αφαιρέσουν τα μάτια, πριν η Emily Shotter την υιοθετήσει το 2014.

Η τυφλή γατούλα έχει τρελάνει το διαδίκτυο
Η τυφλή γατούλα έχει τρελάνει το διαδίκτυο

Η νέα ιδιοκτήτρια της φροντίζει να ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της Moet, οι οποίες δέχονται χιλιάδες likes.

"Οι γάτες εκεί (σε ένα pet shop) παραμελήθηκαν, η Moet συχνά έμεινε χωρίς φαγητό και νερό, σε ένα βρώμικο κλουβί, χωρίς κρεβάτι, χωρίς παιχνίδια" τονίζει η ιδιοκτήτρια της.

Κόσμος

Βηρυτός: Ο αρχιτέκτονας που «ανάστησε» το Λίβανο μετά τον εμφύλιο ανάμεσα στους νεκρούς

Γάλλος αρχιτέκτονας Ζαν-Μαρκ Μπονφίς

Το θάνατο του Γάλλου αρχιτέκτονα Ζαν-Μαρκ Μπονφίς ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην αποκατάσταση κτηρίων που είχαν καταστραφεί κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου στον Λίβανο θρηνεί η ιδιαίτερη πατρίδα του. 

Τον θάνατο του αρχιτέκτονα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στον Λίβανο και συγκαταλέγεται στα θύματα των εκρήξεων στη Βηρυτό, γνωστοποίησε η Γαλλίδα υπουργός Πολιτισμού Ροζλίν Μπασλό.

«Ο Γάλλος αρχιτέκτονας Ζαν-Μαρκ Μπονφίς σκοτώθηκε στη φρικιαστική καταστροφή της Βηρυτού. Αποτίνω φόρο τιμής στο μείζον έργο του, όπως η αποκατάσταση πατρογονικών ακινήτων που είχαν καταστραφεί κατά τη διάρκεια του πολέμου στον Λίβανο. Τη Γαλλία και τον Λίβανο ενώνει το πένθος για τον θάνατό του», ανέφερε η υπουργός σε μήνυμά της το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη στον λογαριασμό της στο Twitter (@R_Bachelot).