Gossip - LifeStyle

H Νία Βαρντάλος στο πλευρό των Ελλήνων: «Εύχομαι ο Θεός να τους ευλογήσει»

barnatlo.jpg

Η διάσημη ηθοποιός Νία Βαρντάλος που την αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της γάμος αλά Ελληνικά στηρίζει με τη σειρά της τη χώρα μας μ' ένα μήνυμα που πόσταρε στη προσωπική της σελίδα στο Twitter.

«Σαν Ελληνίδα (και πολύ περήφανη μάλιστα), έπρεπε να απαντήσω σε σχόλια τύπου “πρέπει να πληρώσετε τους φόρους σας”. Ένα τέτοιο σχόλιο είναι βαθιά ανησυχητικό και ανόητο» έγραψε στο facebook και πρόσθεσε ότι η κοινωνία δεν θα έπρεπε να δέχεται την παραπληροφόρηση των media, ενώ υπενθύμισε σε όλους ότι η Ελλάδα είναι μία πανέμορφη χώρα με σκληρά εργαζόμενους και αξιαγάπητους ανθρώπους που θα προσκαλούσαν οποιονδήποτε στο σπίτι τους και θα του έδιναν το κρεβάτι τους να κοιμηθεί.

«Παρακαλώ μην κρίνετε τους ανθρώπους μιας χώρας από τις πράξεις μιας κυβέρνησης. Εύχομαι ο Θεός να ευλογήσει τους Έλληνες» κατέληξε.

Gossip - LifeStyle

Κοσιώνη: “Προσπαθώ στα αλήθεια να καταλάβω την απόφαση να μην ανοίξουν οι παιδικοί σταθμοί…”

kosioni.jpg

 H Σία Κοσιώνη δεν έκρυψε την αγανάκτησή τηςγια την απόφαση της κυβέρνησης να αναβάλει το άνοιγμα των παιδικών σταθμών, την ίδια στιγμή που νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια ανοίγουν στις 10 Μαΐου.

“Προσπαθώ στα αλήθεια να καταλάβω την απόφαση να μην ανοίξουν οι παιδικοί σταθμοί μαζί με τα υπόλοιπα σχολεία τη Δευτέρα, με την αιτιολόγηση ότι τα μικρά παιδιά δεν φορούν μάσκες και ότι δεν μπορούν να κάνουν σελφ τεστ.

Πρώτον, τα παιδιά αυτής της ηλικίας μπορούν να φορούν μάσκες και τις φορούν πολύ πρόθυμα όποτε τους ζητείται. Δεύτερον, μάθαμε όλο αυτόν τον καιρό ότι τα νήπια ακόμη κι αν κολλήσουν έχουν πολύ χαμηλά υιικά φορτία και σπανιότατα κινδυνεύουν ή μεταδίδουν τον ιό. Τρίτον, μια χαρά κανονικότατα μπορούν και αυτά να κάνουν self tests. Ποιος σκέφτηκε αυτό το επιχείρημα;

Επιπλέον, δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι εντάξει να πάρεις το παιδάκι σου σε ταβέρνες, καφετέριες, παιδικές χαρές, παραλίες, ακόμη και διακοπές σε λίγες μέρες και δεν είναι εντάξει να βρίσκεται στο προστατευμένο περιβάλλον του σχολείου του που πλέον θα μπορούσε λόγω καιρού να λειτουργεί και έξω.
Ζητήσαμε στα παιδάκια αυτής της ηλικίας να υποστούν περισσότερα από όσα μπορούν να κατανοήσουν. Και ακόμη και τώρα που ανοίγει όλη η εκπαίδευση και ο κόσμος αρχίζει να κινείται ξανά συνεχίζουμε να τα αφήνουμε εκτός αυτού του πολύτιμου περιβάλλοντος καλλιέργειας, δημιουργικότητας και χαράς.

Για τις μαμάδες πάλι τι να πεις; Πλέον έχουν εξελιχθεί σε ένα υπερφυσικό ον με φαντασιακές δυνατότητες διαχείρισης εξωγήινων καταστάσεων. Μπορούν να εργάζονται μέσα ή έξω από το σπίτι, να κρατάνε το σπίτι, ταυτόχρονα να έχουν σε τηλεκπαίδευση παιδιά το πρωί, στα καπάκια το μεσημέρι κι ένα νήπιο να ζητάει παράλληλα τσουλήθρα και κούνια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΚι άντε και έχεις νταντά ή γιαγια. Αν δεν έχεις; Κι αν – όπως η πλειοψηφία- έχεις βάλει το παιδί σου στον παιδικό σταθμό ακριβώς επειδή δεν έχεις και πρέπει και να δουλέψεις; Λεπτομέρειες… Ας τις θυμηθούμε όμως παρακαλώ αυτές τις λεπτομέρειες όταν θα στέλνουμε βαρύγδουπα μηνύματα σε λίγες μέρες στη γιορτή της Μητέρας
”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης Τανιμανίδης: «Το πιο δύσκολο ήταν να σταματήσω το Survivor»