Gossip - LifeStyle

Ευρυδίκη: Ο αγώνας που δίνει κατά του καρκίνου

eyridiki.jpg

H Ευρυδίκη για τέταρτη συνεχή χρονιά είναι πρέσβειρα του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) και με αφορμή την Εκστρατεία Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης «Μαζί στη ζωή» του Συνδέσμου, η τραγουδίστρια μίλησε στο κυπριακό περιοδικό Down Town και τον Παντελή Παναγιώτου.

Διαβάστε ένα απόσπασμα:

Τι έχεις αποκομίσει, ως πρέσβειρα του ΠΑΣΥΚΑΦ τα τελευταία τέσσερα χρόνια;

Καταρχήν, το να συμμετέχω κάθε φορά στην εκστρατεία του ΠΑΣΥΚΑΦ είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα. Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσεις συνανθρώπους σου μέσα από τα προβλήματα και τις αντιξοότητες της ζωής, νιώθεις πραγματικά ότι κάτι αξίζει. Ότι όλα είναι τόσο μικρά και ασήμαντα μπροστά στο μεγαλείο της αγάπης. Και τότε, αρχίζεις να βλέπεις λίγο φως στον ορίζοντα. Αρχίζεις να ελπίζεις και να βρίσκεις τη δύναμη να ανταπεξέλθεις σε ό,τι σε βασανίζει. Η εμπειρία μου γενικότερα μέσα από τη συνεργασία μου με τον ΠΑΣΥΚΑΦ με έκανε καλύτερο άνθρωπο.

Τι ελπίζεις ότι θα μάθει φέτος ο κόσμος και ποιο είναι το συλλογικό μήνυμα που θέλετε να περάσει;

Μέσω αυτής της εκστρατείας, γινόμαστε όλοι κοινωνοί στην πρόληψη και αντιμετώπιση της ασθένειας. Όλες οι υπηρεσίες του ΠΑΣΥΚΑΦ -πέραν του ότι είναι εντελώς δωρεάν- είναι απαραίτητες για τους ασθενείς και τις οικογένειες τους και θα πρέπει να συνεχίσουν να προσφέρονται. Συμβάλλουν στη διατήρηση της ποιότητας στη ζωή των ασθενών και της οικογένειάς τους και διατηρούν τις ισορροπίες στο οικογενειακό περιβάλλον. Αυτό που θέλουμε, λοιπόν, είναι να ενημερώσουμε τον κόσμο για όλες τις υπηρεσίες μας, οι οποίες περιλαμβάνουν κατ' οίκον νοσηλευτική φροντίδα και κατ’ οίκον ανακουφιστική φροντίδα σε Λευκωσία και Λεμεσό, ψυχοκοινωνική υποστήριξη, φυσικοθεραπεία, κλινικές λεμφοδήματος, μεταφορά ασθενών από όλες τις επαρχίες στα ογκολογικά κέντρα στη Λευκωσία, δανεισμό ιατρικού εξοπλισμού στο σπίτι. Το 2014 οι υπηρεσίες του ΠΑΣΥΚΑΦ φρόντισαν πέραν των 5000 ασθενών και συγγενών. Θέλουμε να τονίσουμε πως στις δύσκολες στιγμές, κανείς δεν πρέπει να είναι μόνος. Ας σταθούμε, λοιπόν, δίπλα σε αυτούς που προσφέρουν τη φροντίδα τους με τόση αγάπη και ανιδιοτέλεια κι ας στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στη ζωή!

Gossip - LifeStyle

Καινούργιου: «Δεν είχα φύγει με τις καλύτερες σχέσεις από τον Alpha, τότε ήταν διαφορετικά»

kainourgiou.png

Για την επιστροφή της στον Alpha και το πως νιώθει με τη νέα της εκπομπή μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στο Τηλέραμα.

Πώς νιώθεις που επέστρεψες στον Alpha;

Δεν είχα φύγει με τις καλύτερες σχέσεις από το κανάλι, τα πράγματα όμως τότε ήταν διαφορετικά: η διοίκηση, εγώ, η ζώνη… Τώρα η διοίκηση είναι διαφορετική κι εγώ έχω εξελιχθεί, έχω δουλέψει περισσότερο, έτσι πιστεύω τουλάχιστον, είμαι πιο ώριμη, οπότε όλα για κάποιον λόγο έγιναν. Δεν πρέπει να πιέζουμε καταστάσεις και να στενοχωριόμαστε πάρα πολύ, ειδικά για τη δουλειά.

Ήταν μια δικαίωση για εσένα αυτή η επιστροφή;

Δεν το βλέπω καθόλου έτσι γιατί πιστεύω ότι αυτή η δουλειά, τουλάχιστον για εμάς που είμαστε παρουσιαστές, είναι πολύ της στιγμής. Δεν το είδα ποτέ εκδικητικά ή ότι φεύγω από κάπου και θέλω να πάει χάλια. Απλώς θέλω να είμαστε προσγειωμένοι και να έχουμε μια καλή εκπομπή. Πέρυσι έτυχε κι ήμασταν εμείς πρώτοι στην πρωινή ζώνη. Εύχομαι και θέλω να είμαστε και φέτος αλλά μπορεί και να μη γίνει. Δεν πρέπει ποτέ να ξεκινάς με τον αέρα του νικητή ή λέγοντας «εγώ είμαι ο καλύτερος».

Διαβάστε επίσης Μπέττυ Νικολέση: Καταγγέλλει πασίγνωστο πρωταγωνιστή για σεξουαλική παρενόχληση

ESPA BANNER