Gossip - LifeStyle

Βλάχος – Τριανταφυλλίδου αποκαλύπτουν γιατί φεύγουν από την «Μουρμούρα»!

min_arxizeis_ti_mourmoura_alpha_programma_alfa.jpg

Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου θα αποχωρήσουν από το επιτυχημένο σήριαλ "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα", ωστόσο η αποχώρησή τους δεν οφείλεται στο γεγονός πως το ζευγάρι θα μετοκομίσει στην Αμερική όπως και γράφτηκε.

«Το γιατί φεύγουμε από τη σειρά ήταν μια απολύτως ανεξάρτητη απόφαση σε σχέση με το τι θα κάνουμε μετά.Μιλώντας προσωπικά και κρατώντας όλες τις ευχάριστες στιγμές, τις πολύτιμες εμπειρίες, τις συνθήκες που ήταν ιδανικές και την αγάπη του κόσμου, θεώρησα ότι εγώ δεν θα παρέμενα δημιουργική αν συνέχιζα. Και επειδή υπήρχαν πράγματα που ήθελα να κάνω εδώ και ο χρόνος ήταν περιορισμένος, επέλεξα να διαθέσω αυτό το χρόνο στα πράγματα που σκεφτόμουν. Δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Γράφτηκαν πολλά και ακόμη και αν πούμε κάτι ελάχιστο, ο τρόπος που αναπαράγεται είναι πολύ περίεργος και επειδή είναι προσωπικό θέμα, δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω γι' αυτό. Αν υπάρχει κάτι που θα θελήσω να πω, θα το πω», αναφέρει, στο περιοδικό «7 Μέρες TV», η ηθοποιός.

Kαι κατόπιν πρόσθεσεε: «δεν νιώθω ότι άφησα κάτι. Ολοκληρώνεται μια εξαιρετική συνεργασία τριών σεζόν και η επιλογή που είχα ήταν να μείνω και να γίνει και τέταρτη. Αν μετρήσετε τα επεισόδια που έχουμε γυρίσει, είναι εξωπραγματικό. Συνήθως σε μια σεζόν μια πετυχημένη κωμωδία έχει είκοσι μέχρι τριάντα επεισόδια. Εμείς έχουμε γυρίσει εκατόν ογδόντα σε τρεις σεζόν! Και επειδή εγώ δεν έχω ούτε το μέγεθος ούτε το ταλέντο των υπόλοιπων και επειδή είμαι σε μια ηλικία που τώρα αρχίζω να διαμορφώνω το ποιος είμαι και το τι κάνω, θέλω να βρίσκω τρόπους να είμαι συνεχώς πιο δημιουργικός και πιο ευφάνταστος σε αυτό που κάνω στην, τέχνη μου. Για μένα, επιτυχία είναι να κάνεις διαρκή επανάσταση και να κάνεις καλά τη δουλειά σου. Αν αυτό θα έχει μικρή ή μεγάλη αποδοχή είναι σχετικό, τυχαίο και τυχερό κάποιες φορές».

Σε ερώτηση για τους αντικαταστάτες τους, που θα εμφανιστούν στο τέλος του χρόνου μιας και οι ίδιοι έχουν γυρίσει επεισόδια μέχρι τον Δεκέμβρη, ο Πάνος απαντά «εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου! Η “Μουρμούρα” είναι οι άνθρωποι που τη δημιούργησαν και την κρατάνε ζωντανή και όλοι οι συντελεστές της. Είμαι σίγουρος, λοιπόν, ότι θα συνεχίσουν με υπέροχες ιστορίες, που βγάζουν πάντα τον καλύτερο εαυτό του ηθοποιού. Συνήθως οι άνθρωποι δεν αφήνουν κάτι που έχει επιτυχία».

Gossip - LifeStyle

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευγνωμοσύνη που όλα πήγαν κατ’ ευχήν"

Mπαλατσινού

Ανήμερα των Χριστουγέννων, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έγιναν γονείς. Η Τζένη Μπαλατσινού επέστρεψε στο σπίτι με το μωράκι της.

Μάλιστα, η ευτυχισμένη μανούλα δήλωσε στην εφημερίδα Secret: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που όλα πήγαν κατ’ ευχήν και είμαστε όλοι μαζί σπίτι μας, υγιείς».

Ενω πριν λίγες ημέρες είχε δηλώσει: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα τον γιατρό, τον κ. Παντελή Τρομπούκη, και όλη την ομάδα. Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, την εξαιρετική ομάδα, που κάνουν λειτούργημα πάνω, τις κοπέλες στη μονάδα νεογνών. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και… ιδιαίτερα τον άντρα μου».

Διαβάστε επίσης Μπέλλα Κυδωνάκη: «Από το καλοκαίρι και μετά θα έχουμε ξεμπερδέψει με τον κορωνοϊό»