Gossip - LifeStyle

Αυτό θα είναι το τέλος του Μπρούσκο

mprousko.png

Η Δάφνη παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Το βιβλίο της, αυτό που γράφει και καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν και έχει τίτλο «Μπρούσκο», είναι το κλειδί. Ένα από τα πιο δραματικά αλλά και αμφιλεγόμενα πρόσωπα είναι ο Διαμαντής. Από εδώ και στο εξής, επεισόδιο με επεισόδιο, θα ανακαλύψουμε πράγματα γι' αυτόν τον άνθρωπο που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε, θα δούμε ένα παρελθόν απάνθρωπο, γεμάτο από κακία και σατανικές κινήσεις. Τελικά, είναι ο Διαμαντής αυτός που δείχνει, θα υπάρχει γι' αυτόν συγχώρεση και επιστροφή; Το τέλος γι' αυτόν θα είναι οδυνηρό και όχι απλό. Θα υποφέρει τόσο όσο έχουν υποφέρει εδώ και χρόνια όλοι οι άνθρωποι γύρω του. Θα υποφέρει τόσο που μόνο λύπηση πια μπορεί να προκαλέσει και θα την έχει αυτή τη λύπηση από τα ανίψια του μόνο, γιατί τα παιδιά του μόλις ανακαλύψουν την αλήθεια γύρω από τη μητέρα τους θα τον μισήσουν. Ο Νεκτάριος με τον Πάτροκλο θα βρουν μια κοινή συνισταμένη, αυτήν της οικογένειας τους, αλλά ο έρωτας του ενός για τη γυναίκα του άλλου μόνο οδυνηρές συνέπειες θα έχει. Δυστυχώς και για τη Δήμητρα. Η Άννα στο τέλος θα βγει νικήτρια, δυνατή και με ένα παιδί στην αγκαλιά της, χωρίς το βάσανο του Πάτροκλου που. αν και μετανιωμένος, δεν θα θέλει να τον δει ούτε ζωγραφιστό.

Η Κωνσταντίνα θα καταλάβει πολύ νωρίς το πόσο λάθος έκανε με τον Κίκη. Γιατί ο Κίκης δεν είναι ο αθώος ανθρωπάκος που την ερωτεύτηκε. Κρύβει κι αυτός τα δικά του ένοχα μυστικά. Η Κωνσταντίνα συνειδητοποιεί τι σημαίνει να μένει με κάποιον που αγαπάς και ποθείς, αλλά θα είναι πια αργά. Η Βασιλική επιτελούν θα νιώσει τι σημαίνει να είσαι μάνα και θα χαρίσει στον Μηνά αυτό που τόσο καιρό ήθελε, ένα παιδί, ενώ ο Μάρκος, αιώνια μεθυσμένος από το «Μπρούσκο» της Δάφνης θα μείνει για πάντα κοντά της, Η Χρυσάνθη από τη μια θα χάσει όλα αυτά τα αγαθά που με τόσο κόπο, ίντριγκα, ρίσκο και πονηριά πήγε ν' αποκτήσει, από την άλλη όμως θα κερδίσει κάτι που τόσα χρόνια είχε χάσει. Την ψυχική της ηρεμία, τη συγχώρεση και την αλήθεια. Δεν θα φοβηθεί να δει την αλήθεια κατάματα και η κάθαρση μπορεί να είναι επώδυνη γι' αυτήν, αλλά θα είναι λυτρωτική. Ο Νικηφόρος είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να είναι επικίνδυνος, είναι όμως και πολύ επιπόλαιος. γι' αυτό πολύ γρήγορα θα ξεσκεπαστεί και θα είναι από τους πρώτους που θα «γράψει» φινάλε.

Η Αναστασία τώρα. Η Αναστασία θα ζήσει πολύ δύσκολες καταστάσεις. Όντως, όπως αποκαλύπτεται από μια έρευνα που κάνει ο Παύλος αλλά και ο Διαμαντής με τον Σήφη. Ο Ματθαίος δεν είναι ο τρελά ερωτευμένος σύζυγοι ή μάλλον δεν είναι μόνον ο τρελά ερωτευμένος σύζυγος. Είναι πρώτα απ' όλα ένας τρομερά φιλόδοξος επιχειρηματίας, που προτεραιότητα του είναι η περιουσία και οι δουλειές του. Στο πλαίσιο αυτό η Αναστασία ήταν η γυναίκα που μπορούσε να του εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη δόξα που ήθελε. Το παιδί που απέκτησαν είναι ένας Ματθαίου, αυτός και το παιδί είναι η αυτοκρατορία των Ματθαίων, ενώ η Αναστασία είναι και θα μείνει μια Γιαννακάκη και μάλιστα στο τέλος μια φτωχή Γιαννακάκη... Αλλά θα είναι αργά τόσο γι' αυτήν όσο και για τους υπόλοιπους. Ο Παύλος, μετά από αυτό που θα γίνει με τη Λούκια, μένει μόνος και με το παιδί για παρηγοριά, ενώ έρχεται όλο και πιο κοντά με τα παιδιά του που τα στηρίζει και επανορθώνει όσα άσχημα τους είχε προκαλέσει. Και πάμε στον κύριο κορμό της σειράς, που δεν είναι άλλος από τον Σήφη, τη Μελίνα και τον Αχιλλέα. Αυτοί οι τρεις άνθρωποι έχουν ένα κοινό, την αγάπη. Η αγάπη που τους ενώνει δεν πρόκειται να σβήσει όσα κι αν περάσουν, και θα περάσουν πάρα πολλά. Η Μελίνα αγαπάει βαθιά τον Σήφη, τον νοιάζεται και θέλει το καλό του, ο Αχιλλέας όμως γι' αυτήν είναι το παν. Είναι ο άντρας της, ο έρωτας της. Ο άνθρωπος που για εκείνον λιώνει. Το ίδιο αισθάνεται και ο Αχιλλέας για τη Μελίνα, είναι το «Μπρούσκο» που τον μέθυσε με την πρώτη ματιά, από την πρώτη στιγμή που την είδε να χορεύει. Τίποτα δεν άλλαξε γι' αυτόν και τη Μελίνα, αιώνια ερωτευμένοι. Ο Σήφης μπορεί πάντα να έχει στην καρδιά του τη Μελίνα, αλλά τον περισσότερο χώρο πια τον έχουν τα παιδιά του και η Όλγα. Με την Όλγα ο Σήφης βρίσκει τη στοργή και την κατανόηση που του έλειπε. Στο τέλος θα δούμε αυτά τα πρόσωπα να συμφιλιώνονται επιτέλους και να ζουν μια ζωή γεμάτη ηρεμία, που τόσο είχαν στερηθεί.

Πηγή: Mytv

 

Gossip - LifeStyle

Σασμός - spoiler: Η απαγορευμένη σχέση και η εγκυμοσύνη που τα ανατρέπει όλα

sasmos21.jpg

Ο Αστέρης και η Αργυρώ δεν μπορούν πια να δαμάσουν όσα νιώθουν και ζουν τον ερωτά τους. Ωστόσο η σχέση τους θα αποκαλυφθεί τόσο στους γονείς της Στέλλας όσο και στη γιαγιά Ειρήνη, η οποία θα τους δει να φιλιούνται. Παράλληλα, η Στέλλα ανακαλύπτει πως είναι έγκυος.

O έρωτας ανάμεσα στον Αστέρη και στην Αργυρώ όλο και φουντώνει όσο οι μέρες περνούν. Ο χωρισμός του από τη Στέλλα είναι γεγονός και εκείνος είναι αποφασισμένος να κανατά πάντα προκειμένου να ζήσει με την Αργυρώ, αφήνοντας στο παρελθόν τη βεντέτα και το μίσος που υπάρχει ανάμεσα στις οικογένειες τους. Κι εκείνη, όμως, αδυνατεί να κατευνάσει τα αισθήματα της και το ζευγάρι συνεχίζει να βρίσκεται κρυφά απ' όλους.

Ωστόσο, η Αργυρώ, σύμφωνα με τo mytv, ανακαλύπτει ένα άλλο, τρομακτικό πρόσωπο του Αστέρη, που την προβληματίζει. Τότε αποφασίζει να αντιμετωπίσει ξανά τους εφιάλτες από το παρελθόν και να επισκεφθεί μία ψυχολόγο. Τις επόμενες μέρες, όπως θα δούμε, ο Αστέρης και η Αργυρώ έχουν ακόμη ένα κρυφό ραντεβού. Αυτή τη φορά, όμως, η σχέση τους θα γίνει αντιληπτή από δύο πρόσωπα, που κανένας δεν περιμένει. Ο Τάσος και η Σοφία τους βλέπουν μαζί και ανακαλύπτουν πως ο Αστέρης έχει προχωρήσει τη ζωή του. Οι γονείς της Στέλλας, όμως, αποφασίζουν να μην πουν στην κόρη τους τίποτα για την καινούργια σχέση του Αστέρη, για να μην της διαλύσουν την ψυχολογία. Ωστόσο θέλουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει γρήγορα τον χωρισμό τους και να μην επιστρέψει ξανά σε εκείνον.

Εν τω μεταξύ, η Αργυρώ ομολογεί στη Μαρίνα ότι έχει γνωρίσει κάποιον γεμίζοντας τη χαρά, αλλά και περιέργεια, καθώς δεν της αποκαλύπτει το όνομα του. Η Αργυρώ με τον Αστέρη είναι ευτυχισμένοι, μέχρι τη στιγμή που εκείνη θα βρει τυχαία κάτι που έχει σχέση με το τραυματικό παρελθόν της. Η κοπέλα, θεωρώντας πως δεν έχει ολοκληρωθεί η θεραπεία της, αποφασίζει να επισκεφθεί μία ψυχολόγο, για να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος. Ομως η μοίρα παίζει τα δικά της παιχνίδια και η έκπληξη θα είναι δυσάρεστη και για την ψυχολόγο και για την ίδια.

Όσο οι μέρες περνούν, η Στέλλα έχει μία μικρή αδιαθεσία και η αγωνία της Σοφίας και του Τάσου για την κόρη τους μεγαλώνει. Εκείνη ξαφνικά ζητάει να δει κάποιον γιατρό. Τα νέα, όμως, που μοιράζεται μαζί τους τους σοκάρουν ακόμη περισσότερο. Η Στέλλα είναι έγκυος!

Από την άλλη, η διαρκής πίεση της Καλλιόπης έχει φτάσει τον Αστέρη στα όρια του. Έτσι, όταν η Αργυρώ του ζητάει να χωρίσουν για κάποιο διάστημα, ο νεαρός χάνει τελείως τον έλεγχο. Αγνοώντας τους κινδύνους, πηγαίνει τη νύχτα στο σπίτι της για να τη βρει, της ζητάει επιτακτικά να τον συναντήσει στον κήπο και εκείνη μην μπορώντας να αρνηθεί πηγαίνει. Καθώς φιλιούνται με πάθος, όμως, η γιαγιά Ειρήνη βγαίνει και τους βλέπει.

Η εγγονή της είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη Σταματάκη, τον γιο του φονιά. Το σοκ για τη γυναίκα είναι μεγάλο. Ήξερε πως η αγαπημένη της εγγονή είναι ερωτευμένη, αλλά δεν περίμενε ποτέ πως θα αγαπήσει τον μεγαλύτερο εχθρό της οικογένειάς τους...

Διαβάστε επίσης Παπαδάκης: “Μπορεί και να αποχωρήσω από την τηλεόραση το 2022 μπορεί και όχι”

ESPA BANNER