Κρήτη

Ηράκλειο

Ζημιές από την κακοκαιρία στο Παγκρήτιο Στάδιο - Αναβάλλονται όλες οι δραστηριότητες

Ζημιές στο στέγαστρο του Παγκρητίου Σταδίου προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι που πλήττουν τοο Ηράκλειο τις τελευταίες ώρες με αποτέλεσμα, όλα τα τμήματα και οι δραστηριότητες του Παγκρητίου να μην λειτουργήσουν για λόφους ασφαλείας.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ αναφέρονται τα εξής: 

Η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ ενημερώνει ότι, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την πόλη και λόγω των φθορών που υπέστη το στέγαστρο του Παγκρήτιου Σταδίου από τους δυνατούς ανέμους, όλα τα τμήματα και οι δραστηριότητες του Παγκρητίου δε θα λειτουργήσουν, για λόγους ασφαλείας, από σήμερα το απόγευμα 13 Ιανουαρίου 2013, αύριο και μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσης.  

Τα μέλη του Γυμναστηρίου του Παγκρήτιου Σταδίου μέχρι τότε, για εξυπηρέτησή τους, μπορούν να επισκέπτονται το Γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Πνευματικού Κέντρου Ηρακλείου στις Πατέλες.

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Ανήλικος τραυματίστηκε από επικίνδυνους ελιγμούς jet ski

τζετ σκι

Σε τραυματισμό ενός 14χρονου κατέληξαν οι επικίνδυνοι ελιγμοί ενός 42χρονου χειριστή jet ski, στη θαλάσσια περιοχή Μπάλου Κισσάμου στα Χανιά.

Άμεσα στην περιοχή μετέβη Ε/Π-Τ/Ρ σκάφος με επιβαίνοντα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Ο 14χρονος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου όπου διαπιστώθηκε κάκωση αριστερής ωμοπλάτης και βραχίονα καθώς και μικρά θλαστικά τραύματα.

Από τον Λιμενικό Σταθμό Κισσάμου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων που διενεργεί προανάκριση, συνελήφθησαν ο υπεύθυνος του πόστου καθώς και ο χειριστής jet ski.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαγευτική βόλτα στη Γραμβούσα και τη λιμνοθάλασσα του Μπάλου

Κρήτη: Ελπίδες για τον τουρισμό από τέλη Ιουνίου αρχές Ιουλίου