Ψυχαγωγία

Περίεργα - Παράξενα

Χάρτης της Ευρώπης, με τα "ελαττώματα" του κάθε λαού!

Οι Αυστριακοί καπνίζουν πολύ, ιδιαιτέρως οι νέοι. Οι Γερμανοί δεν γνωρίζουν τι θα πει ιδιόκτητη κατοικία, οι Γάλλοι δεν παίρνουν Proficiency, οι Φινλανδοί είναι καταθλιπτικοί, οι Ιταλοί είναι φοροφυγάδες και οι Έλληνες;

Ένας διαφορετικός χάρτης που παρουσιάζει όλα τα στραβά και ανάποδα κάθε χώρας της Ευρώπης, εμφανίζεται στο yahoo, όπου αποδομεί κάθε λαό ανάλογα με το πού είναι... χειρότερος. Για τη δική μας περίπτωση οι οικονομικοί δείκτες είναι αυτοί που κερδίζουν την πρωτοκαθεδρία στα αρνητικά μας ως λαός.

Συγκεκριμένα στη θέση της Ελλάδας στον εν λόγω χάρτη υπάρχει η ένδειξη «η χώρα με το υψηλότερο ποσοστό χρέους». Είμαστε, λοιπόν, οι πρωταθλητές στο δημόσιο χρέος που ανέρχεται στο 130,3% επί του ΑΕΠ (για το 2013)

Όσο για την Κύπρο το πρόβλημά της δεν είναι το οικονομικό, αλλά ότι οι πιτσιρικάδες δεν πηγαίνουν σχολείο. Το ποσοστό συμμετοχής τους είναι το μικρότερο σε σχέση με τις άλλες χώρες της ΕΕ, ωστόσο ο δείκτης πιθανότατα δεν υπολογίζει τις ιδιαιτερότητες του νησιού και την στρατιωτική θητεία.

 

 

Περίεργα - Παράξενα

Μαμά αρκούδα πάει το μωρό της στις κούνιες και το μαθαίνει τσουλήθρα - Βίντεο

ARKOYDA - ARKOYDAKI

Οι αρκούδες είναι επιβλητικά άγρια ζώα που προκαλούν τον τρόμο στους περισσότερους ανθρώπους, αλλά διακρίνονται από μεγάλη ευφυία, φοβερή περιέργεια και όρεξη για παιχνίδια και σκανταλιές.

Μια μητέρα αρκούδα θα φροντίσει με πολλή αγάπη τα μικρά της και δεν θα διστάσει να παίξει μαζί τους για να τα κρατήσει χαρούμενα.

Έτσι ακριβώς συνέβη και με την αρκούδα του παρακάτω βίντεο, που εμφανίστηκε μαζί με το μικρό αρκουδάκι της να επισκέπτεται την παιδική χαρά σε ένα δημοτικό σχολείο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, για να παίξουν παρεούλα.

Το βίντεο τράβηξε μια δασκάλα στο δημοτικό στη Βόρεια Καρολίνα, η Μπέτσι Στοκσλάγκερ, καταγράφοντας τη μαμά αρκούδα να μαθαίνει τσουλήθρα στο μικρό της.Το αρκουδάκι δέχεται την ενθάρρυνση της μαμάς του να γλιστρήσει κάτω στην τσουλήθρα, μέχρι που το παίρνει απόφαση και τα καταφέρνει.Και μόλις κατέβει, αμέσως η μαμά του το γεμίζει αγκαλιές και φιλιά!

Η αξιολάτρευτη σκηνή ανέβηκε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook και έγινε viral σε πολύ σύντομα χρονικό διάστημα.

 

Οι χρήστες εντυπωσιάστηκαν με την αγάπη και τη φροντίδα που δείχνει η μαμά αρκούδα στο μικρό της, κάτι που τους θύμισε πολύ τις μαμάδες που πάνε τα μωρά τους στην παιδική χαρά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη δασκάλα Μπέτσι, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι συγκεκριμένες αρκουδίτσες επισκέπτονται και παίζουν στις κούνιες στο σχολείο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κίνα: Αυτός ο δρόμος είναι από τους πιο επικίνδυνους του κόσμου

Κομμωτήριο θα πληρώσει αποζημίωση 271.000 δολαρίων σε πελάτισσα επειδή... την κούρεψε λάθος

Ηλεκτρική σκούπα ρούφηξε γυναίκα: "Χόρευαν" μαζί και... βγήκε εκτός ελέγχου

ESPA BANNER