Ψυχαγωγία

Περίεργα - Παράξενα

Ο τρελός που διέσχισε σε τεντωμένο σχοινί τη μαύρη τρύπα της αβύσσου

Αν είστε από αυτούς που τους αρέσει να περπατάνε σε τεντωμένα σχοινιά τότε αυτό πρέπει να το δείτε!

Αυτός ο άνθρωπος δε φοβάται την άβυσσο που ξεδιπλώνεται από κάτω του και αψηφώντας τον κίνδυνο περπατάει πάνω σε ένα σχοινί το οποίο είναι δεμένο απ’ άκρη σ’ άκρη μίας «τρύπας». Το βάθος της; Ξεπερνά τα 200 πόδια! Ο Flaviu Cernescu, διέσχισε την κατάμαυρη τρύπα 8 φορές σε μία μέρα και περιγράφει την εμπειρία του ως.. μαγευτική! Όπως δήλωσε ο ίδιος, αυτό που έζησε εκεί πάνω, ήταν πρωτόγνωρο! Επρόκειτο για μία μίξη φόβου και ενθουσιασμού. «Ξέχασα εντελώς τον εαυτό μου» συμπλήρωσε. Ο extreme ακροβάτης, έχει στο ενεργητικό του τεχνικά δυσκολότερες ενέργειες, όμως αυτό ήταν κάτι το απολύτως ψυχεδελικό. 

 

Περίεργα - Παράξενα

Ρεκόρ Γκίνες για συλλογή 20.000 παιχνιδιών από fast food (φώτο)

συλλογη παιχνιδιων

Πολλοί άνθρωποι συλλέγουν αναμνηστικά αντικείμενα ή παιχνίδια από τοην παιδική ηλικία. Από την ηλικία των 5 ετών, ο Φιλιππινέζος γραφίστας Πέρσιβαλ Λούγκου είχε το πάθος να συλλέγει παιχνίδια από αλυσίδες εστιατορίων fast food όπως τα McDonald's, Burger King και Jollibee.

Τώρα, σχεδόν πέντε δεκαετίες αργότερα, ο 50χρονος έχει στο σπίτι του περίπου 20.000 παιχνίδια και κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness από το 2014, όταν η συλλογή του έφτασε περισσότερα από 10.000 αντικείμενα.

«Το παιχνίδι είναι από μόνο του ένας αφηγητής», είπε ο Λούγκου, εξηγώντας το χόμπι του καθισμένος ανάμεσα στα παιχνίδια του.
«Για παράδειγμα, μου προσφέρει μια ματιά της συγκεκριμένης περιόδου όταν την έζησα, την ιστορία του τι συμβαίνει, ποια είναι τα περιστατικά που συνδέονται με την απόκτηση του κάθε παιχνιδιού», είπε.

Ο Λούγκου, που ζει στο Απαλιτ στην Παμπάνγκα, μια επαρχία βορειοδυτικά της Μανίλα, έχτισε το τριώροφο σπίτι του ειδικά για να στεγάσει τη συλλογή του.

Τα περισσότερα από τα παιχνίδια του αποκτήθηκαν μέσω προσωπικών αγορών, αλλά μερικά είναι δώρα από φίλους και συγγενείς.

Ένα από τα πιο πολύτιμα κομμάτια του είναι το «Hetty Spaghetti», μια μασκότ από την αλυσίδα Jollibee που του έδωσε η μητέρα του το 1988.

Το όνειρό του τώρα είναι να εκθέσει τελικά τη συλλογή του στο κοινό ή ακόμη και να ανοίξει ένα μουσείο για να «δώσει στους άλλους την ευκαιρία να ξαναβλέπουν τις δικές τους παιδικές αναμνήσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Κίνα: Παιδί κατέχει μία υπεράνθρωπη ιδιότητα!

Ξενοδοχείο για μοναχικές... μέλισσες (φώτο)

Ιαπωνία: Η χώρα όπου ένας στους δέκα είναι παρθένος μέχρι τα 40