Ψυχαγωγία

Μουσική

Βραδιά αγάπης με τους Μιχάλη Τζουγανάκη και Μελίνα Ασλανίδου

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης και η Μελίνα Μερκούρη στις 12 Μαΐου θα βρίσκονται στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέθυμνο για μία βραδιάς αγάπης. 

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου διοργανώνει φιλανθρωπική συναυλία όπου οι φωνές των δύο γνωστών καλλιτεχνών θα τραγουδήσουν για να μας ευαισθητοποιήσουν. 

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν "στους φίλους μας που έχουν ανάγκη" στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Η παρουσία μας θα είναι σημαντική για τους συνανθρώπους μας που το Φιλόπτωχο Ταμείο θα βοηθήσει με τα χρήματα της εκδήλωσης.  

Ψυχαγωγία

Ταινίες

Το Netflix αγόρασε όλο το σύμπαν των Power Rangers για να ετοιμάσει σειρές και ταινίες!

power rangers

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που μάθαμε πως ο δημιουργός του “The End of the F***ing World”, Jonathan Entwistle, έκλεισε μια μεγάλη συμφωνία με την Hasbro και την eOne για να ετοιμάσει ένα project στο σύμπαν των Power Rangers. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι αυτό το project δεν ήταν κάποια ταινία, αλλά μία τηλεοπτική σειρά για κάποια streaming υπηρεσία.

Όπως όλα δείχνουν, αυτή η streaming υπηρεσία είναι το Netflix, το οποίο αγόρασε τα δικαιώματα των Power Rangers. Σύμφωνα με μία νέα συνέντευξη που έδωσε ο Michael Lombardo του eOne στο Deadline, οι Power Rangers έρχονται στο Netflix και όχι, δεν πρόκειται απλά για μία επερχόμενη ταινία, αλλά για τηλεοπτική σειρά. Το Netflix στην ουσία αγόρασε το σύμπαν του franchise για μελλοντικά φιλμ και σόου.

Από τότε που δημιουργήσαμε το σύμπαν των Power Rangers με τον Jonathan, προσεγγίσαμε όλο τον κόσμο. Δεν είναι μόνο ένα σόου. Είναι σειρές που ακολουθούνται από ταινίες και διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα για παιδιά. Βρήκαμε έναν υπέροχο συνεργάτη για να γράψει κάτι νέο. Το Netflix είναι πολύ ενθουσιασμένο με όλο αυτό, είμαστε και εμείς όμως πολύ. Ελπίζουμε να έχουμε κάποια νέα σύντομα.

Όπως όλα δείχνουν, οι δημιουργοί, αλλά και το Netflix δε θέλουν απλά να φέρουν σειρές και ταινίες στην υπηρεσία, αλλά να δημιουργήσουν ένα ολοκαίνουργιο σύμπαν που θα προσεγγίσει όλο τον κόσμο. Ακόμα δεν έγινε γνωστό αν θα συνεχίσουν την ιστορία από την ταινία του 2017 που απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι.

Πηγή: unboxholics

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Hellbound»: Στην κορυφή η νέα σειρά του Netflix που εκθρόνισε το «Squid Game»

Netflix: Οι νέες χριστουγεννιάτικες ταινίες και σειρές που μάς βάζουν στο κλίμα των γιορτών

"Elves": Η πολυαναμενόμενη σειρά τρόμου του Netflix που θα κάνει τα Χριστούγεννα εφιάλτη

ESPA BANNER