Ψυχαγωγία

Έξοδος

Εννέα αφροδισιακά φαγητά και ένα προς αποφυγή, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Τι θα φάμε του Αγίου Βαλεντίνου;  9 αφροδισιακά φαγητά και ένα προς αποφυγή.

Σκέφτεστε να μαγειρέψετε για το ταίρι σας την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου; Ίσως μερικά από αυτά να σας βοηθήσουν.

Σπαράγγια

Το σχήμα τους αλλά και ότι τρώγονται με τα χέρια κάνει την όλη διαδικασία αρκετά sexy!!!

Σύκα

Τα ανοιγμένα σύκα παραπέμπουν σε γυναικεία χαρακτηριστικά πράγμα το οποίο τα κάνει sexy από μόνα τους.

Σοκολάτα

Δεν έχει τυχαία το όνομα «φαγητό των θεών ».Περιέχει  την ουσία φαινυλαιθυλαμίνη η οποία είναι πανόμοια με την ουσία που παράγετε από τον οργανισμό του ανθρώπου όταν ερωτεύεται.

Στρείδια

Ό,τι βγαίνει από κέλυφος είναι αρκετά αισθησιακό από μόνο του για να σας φτιάξει την διάθεση ,αλλά υπάρχουν περισσότερα τα οποία κάνουν τα στρείδια αφροδισιακό φαγητό .Τα δίθυρα είναι πλούσια σε ψευδάργυρο και σύμφωνα με τους επιστήμονες η έλλειψη του μειώνει τα επίπεδα τεστοστερόνης  και προκαλεί ανικανότητα στους άντρες. Τα στρείδια λοιπόν θα σώσουν την κατάσταση.

Αγκινάρες

Άλλη μια ευκαιρία να φάμε με τα χέρια ! Το ξύσμα από βουτυρωμένες αγκινάρες αποτελεί μια πρώτης τάξης γαστρονομική απόλαυση , άσε που προστατεύει το συκώτι και διατηρεί την χοληστερίνη σε χαμηλά επίπεδα.

Τρούφες

Δεν εννοούμε τις σοκολατένιες ,αλλά τις αυθεντικές ,έναν υπόγειο μύκητα. Την  θεϊκή τους μυρωδιά μπορούμε να την περιγράψουμε σαν πολύ πολύ  άτακτη. Στην πραγματικότητα αυτοί οι μύκητες μυρίζουν ανθρώπινες  φερορμόνες . Ειδικά οι άσπρες από την Ιταλία είναι οι πιο έντονες σε μυρωδιά αλλά και οι καλύτερες.

Σαφράν

Το ακριβότερο μπαχαρικό του κόσμου και αυτό είναι που το κάνει αφροδισιακό καθώς θεωρείτε είδος πολυτελείας .Μαζί με το ginseng και τον κίτρινο κρόκο φαίνετε να βελτιώνουν την σεξουαλική λειτουργιά.

Μπριζόλες

Μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος του άνδρα αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι είναι ο δρόμος προς την καρδιά μιας γυναίκας επίσης. Πλούσιες σε πρωτεΐνες η οποίες αυξάνουν τις ορμονική αλλά και την καρδιακή λειτουργία.

Σαμπάνια

Η αγάπη είναι σαν να κατοικεί μέσα στην σαμπάνια και είναι η υπερβολή ή ο αναβρασμός της που την κάνουν sexy!!!! Ενώ η μεγάλη κατανάλωση δεν βοηθά, σύμφωνα με μελέτες μικρές ποσότητες αλκοόλ λειτουργούν διεγερτικά και για τα 2 φύλα.

Προς αποφυγήν ... ο καρχαρίας

Στις Ασιατικές χώρες έχει την φήμη του αφροδισιακού, μάλλον επειδή οι καρχαρίες είναι ,ξέρετε, άγρια πλάσματα και γρήγορα. Οι πρακτικές για την αφαίρεση των πτερυγίων τους και της επιστροφής του υπόλοιπου σώματος τους στην θάλασσα έχουν οδηγήσει στον κίνδυνο για εξαφάνιση του είδους … Στην Ελλάδα ευτυχώς δεν υπάρχει στο μενού αλλά κι αν υπήρχε δεν θα το θεωρούσαμε και πολύ διεγερτικό!