Τηλεόραση

World Party: Ταξίδι στον Αμαζόνιο

world_party_amazonios_22.04.2015_programma_tileorasis_alpha.jpg

Αυτή τη Τετάρτη, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης αφήνουν πίσω το κοσμοπολίτικο Μαϊάμι και μπαίνουν σε τροχιά εξερεύνησης. Προσγειώνονται στο Μανάους της Βραζιλίας, όπου τους περιμένει ο Κόνραντ, ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να τους συνοδεύσει στα βάθη του Αμαζονίου και ετοιμάζονται για μια περιπέτεια άνευ προηγουμένου, στην άγρια φύση.
 
Αφού κανουν μια γρήγορη βόλτα στην τοπική αγορά προκειμένου να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα και να μας μάθουν πώς να ξεχωρίζουμε το φρέσκο ψάρι, επιβιβάζονται σε ένα ποταμόπλοιο, που στο εξής θα γίνει το σπίτι τους! Σαλπάρουν για ανεξερεύνητα νερά και στη διαδρομή συναντούν δελφίνια, κροκόδειλους και κάθε λογής έντομα!
 
Μετά από μια σύντομη, «επικίνδυνη» βουτιά και έχοντας περάσει πολλές ημέρες επάνω στο καράβι, η ομάδα πιάνει τις ματσέτες ανά χείρας και μπαίνει μέσα στη ζούγκλα με σκοπό να συναντησει μία από τις φυλές ιθαγενών που ζει εδώ και χιλιάδες χρόνια στον Αμαζόνιο. Μόνη δυσκολία, ότι πρέπει να διασχίσουν τη ζούγκλα και να καταφέρουν να βρουν το δρόμο για τον τελικό προορισμό!

Δείτε την εκπομπή στον Άλφα στις 21:45.