Τηλεόραση

Θέατρο: Θα Σε Πάρω Να Φύγουμε

tha_se_paro_na_figoume_programma_tileorasis_mega_theatro_epitheorisi.jpg

Η ιστορία της επιθεώρησης διασταυρώνεται με την Ιστορία της Ελλάδας και ζωντανεύει μέσα από νούμερα - σταθμοί, με την ίδια την κ. Επιθεώρηση να δίνει το τέμπο.

Μουσικοχορευτική του Άγγελου Πυριόχου 
Διάρκεια : 170 ' 
Σκηνοθεσία.: Φ. Ευαγγελινός 
Ερμηνεύουν: Αντ. Λουδάρος, Γ. Καπουτζίδης, Τ. Τρύπη, Μ. Μπεγνής, Μ. Μαρίνος, Χ. Κεφαλά. Μουσ. δι/νση: Γ. Κατσαρός.
Σκην.-κοστ.: Εύα Νάθενα. Φωτ.: Λ. Παυλόπουλος.

Δείτε το στο Mega στις 21:45.


 

Gossip - LifeStyle

Γκλέτσος: «Κανείς δεν είπε ότι είμαστε ένας κόσμος αγγελικά πλασμένος»

gkletsos-new-1280x720.jpg

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος.

«Γενναίο, απαραίτητο και έτσι έπρεπε να γίνει. Και όλοι εμείς που συμμετέχουμε σε αυτόν τον δημόσιο διάλογο δεν το κάνουμε ούτε για να κουνήσουμε το δάχτυλο, ούτε για να το παίξουμε δικαστές και δικηγόροι. Το κάνουμε μόνο και μόνο για να συνεισφέρουμε να σταματήσει όσο περισσότερο καιρό γίνεται αυτό, γιατί να ξέρετε ότι αυτό γινόταν, γίνεται και θα γίνεται σε όλη την κοινωνία, όχι μόνο στο θέατρο. Το θέατρο βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, είναι κάτω από τα φώτα. Έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα και ας σηκώσει όλο αυτό το μεγαλύτερο μέρος του σταυρού», είπε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Αυτοί που ασχολούμαστε με το θέατρο είμαστε πολλοί, οι θύτες λίγοι. Όλοι αυτοί που ασχολούμαστε με αυτή τη διαδικασία, που λέγεται θέατρο, είμαστε 30.000 κόσμος ίσως και περισσότεροι. Τα ονόματα των θυτών δεν είναι πάνω από 30. Είναι σταγόνα στον ωκεανό. Κανείς δεν είπε ότι είμαστε ένας κόσμος αγγελικά πλασμένος, αλλά το ίδιο είναι και η κοινωνία και εμείς είμαστε καθρέπτης της κοινωνίας».

«Αν και περίμενα να έχω αντιδράσεις μετά τη δήλωση, δεν συνέβη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει γίνει κάτι. Όταν σε μικρή ηλικία και απαίδευτη ηλικία μπορεί κάποιος να έχει πατήσει τα όρια του θύτη και να μην το έχει καταλάβει εκείνη τη στιγμή. Δεν μιλάω για βιασμούς. Αν το έχεις παρακάνει, να μιλήσεις λίγο κάπως. Δεν μιλάω για χοντροκομμένα πράγματα. Δεν μιλάω για λεκτική βία. Μήπως στα νιάτα μου βρέθηκε ένα κορίτσι που είχε μικρό ρόλο και εγώ της πρότεινα να βγούμε… Και να δέχτηκε γιατί είμαι πρωταγωνιστής. Σκέφτηκα μήπως το έχω κάνει και εγώ».

 

Διαβάστε επίσης Lady Gaga: Πυροβόλησαν τον εκπαιδευτή σκύλων και έκλεψαν δύο γαλλικά bulldog