Τεχνολογία

Κρήτη

ENISA: Ευρωπαϊκός μήνας για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

enisa.jpg

Ο Ευρωπαϊκός μήνας για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο εορτάζεται για τρίτο συνεχές έτος και έχει διοργανωθεί από τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριων (ENISA), European Commission και πάνω από 100 εταίρους (κυβερνήσεις, τοπικές αρχές, πανεπιστήμια, ομάδες προβληματισμού, ΜΚΟ, επαγγελματικές ενώσεις) από όλη την Ευρώπη. Η εκστρατεία έχει επίσης διεθνή εμβέλεια: ανακαλύψτε την εκστρατεία των ΗΠΑ.
 
Κάθε εβδομάδα, ο ENISA και η Επιτροπή θα δημοσιεύουν εκθέσεις, θα διοργανώνουν εκδηλώσεις και δραστηριότητες γύρω από καθένα από αυτά τα θέματα. Οι εκδηλώσεις θα επικεντρωθούν σε επιμόρφωση, συνόδους στρατηγικής, γενικές παρουσιάσεις σε χρήστες, διαδικτυακά παιχνίδια, κ.λπ. Κάθε εβδομάδα, ο ENISA θα δημοσιεύει νέο υλικό εδώ.
Βρείτε πρακτικές συμβουλές από τον ENISA σχετικά με το πώς να προφυλαχθείτε στο διαδίκτυο, είτε είστε εκπαιδευτής, υπάλληλος, εμπειρογνώμονας ΤΠ, είτε απλός χρήστης.

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τα κρούσματα στην περιοχή προκαλούν ανησυχία

κρούσματα κορωνοϊού

Ανησυχία έχει προκαλέσει στην περιοχή του Δήμου Βιάννου και συγκεκριμένα στον Αμιρά, ο εντοπισμός αρκετών κρουσμάτων κορωνοϊού, γεγονός που κινητοποίησε τις υγειονομικές αρχές.

Την ερχόμενη Δευτέρα, μάλιστα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει στην περιοχή rapid test στον πληθυσμό.

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη - κορωνοϊός: Της έκαναν πενταπλή δόση του εμβολίου!

Ηράκλειο: Μαθητές διαγνώσθηκαν με κορωνοϊό μετά την κηδεία συμμαθητή τους

 

ESPA BANNER