Τεχνολογία

Κοινωνία

Κόσμος

Ο πατέρας εγκαταλείπει και το twitter... "ενώνει" μάνα και παιδιά

paidia.jpg

Τα παιδιά της φωτογραφίας που σοκάρει, επανενώθηκαν με τη μητέρα τους, αφού εγκαταλείφθηκαν από τον πατέρα τους, σε πολυσύχναστο σιδηροδρομικό σταθμό της Ινδίας.
Το θαύμα της τεχνολογίας βοήθησε για να μπει τέλος στον εφιάλτη των ανήλικων αυτών ψυχών.

Πώς έγινε αυτό;
Ο Abhishek Shukla, δημοσιογράφος στο Press Trust of India, ανέβασε την εικόνα με τα τρία παιδιά που έχουν κουλουριαστεί το ένα στο άλλο, στο Twitter με την εξής έκκληση: «Μπορεί κανείς να βοηθήσει αυτά τα παιδιά στο σιδηροδρομικό σταθμό του Νέου Δελχί, στην πλατφόρμα 16;», σημειώνοντας ότι είχε ήδη καλέσει την αστυνομία.

Με τη σειρά της, η αστυνομία, χρειάστηκε τουλάχιστον μισή ώρα για να εντοπίσει τη μητέρα των Rumana, 7 ετών, Raja, πέντε ετών και τον τετράχρονο Sanya και να τα επιστρέψει σπίτι τους. Το tweet μοιράστηκε πάνω από 200 φορές καθώς δεκάδες άνθρωποι συμμετείχαν στις έρευνες.

Όπως προέκυψε, ο πατέρας των παιδιών τα άφησε εκεί λέγοντάς τους να περιμένουν εκεί μέχρι να τους βρει η μαμά τους. Οι αστυνομικοί τα οδήγησαν στο σπίτι τους, όπου βρήκαν τη μητέρα τους να κοιμάται!!!

Κόσμος

Κύπρος: Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Δένδια και σειρά επαφών στη Ν. Υόρκη

δενδιας χριστοδουλιδης.jpg

Σειρά επαφών με ομολόγους του και με επικεφαλής διεθνών οργανισμών θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στο περιθώριο των εργασιών της 76ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, όπου συνοδεύει τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος θα παραστεί στη σημερινή τελετή απονομής τιμητικής διάκρισης στον CEO της Αμερικανο-εβραϊκής Επιτροπής Ντέιβιντ Χάρρις, θα έχει νωρίτερα συνάντηση με αντιπροσωπεία της ηγεσίας της Επιτροπής κατά την οποία θα συζητηθούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ θα ενημερώσει από πλευράς του και για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ο κoς Χριστοδουλίδης θα παραστεί, επίσης, σε δείπνο που θα παραθέσει απόψε η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής.

Αύριο, Δευτέρα (20/9), ο ΥΠΕΞ της Κύπρου θα έχει χωριστές διμερείς συναντήσεις με τους ομολόγους του της Ελλάδας, της Αιγύπτου, του Κουβέιτ και της Κιργιζίας, και θα συμμετάσχει σε άτυπη συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών των Κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα παραστεί, επίσης, στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με την αμερικανο-εβραϊκή οργάνωση AIPAC, καθώς και στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Διαβάστε επίσης:

Κυβέρνηση για Τσίπρα στη ΔΕΘ: Θεωρεί εθνική ανάγκη την εξόντωση της μεσαίας τάξης

ΔΕΘ - Συνέντευξη Τσίπρα: ΒΟΑΚ και Καστέλι να προχωρήσουν χωρίς επιβάρυνση για την Κρήτη

ESPA BANNER