Τεχνολογία

Κόσμος

Facebook: Εφαρμογή "μαρτυρά" ποιος φίλος σου σε έχει διαγράψει

facebook.jpg

Εφαρμογή που συνδέεται με το Facebook μαρτυρά στο χρήστη, ποιοι…  από τους φίλους του τον έχουν διαγράψει από το προφίλ τους.

Ο λόγος για το «Who Deleted Me» η λειτουργία του οποίου είναι πολύ απλή, το μόνο που κάνει η εφαρμογή είναι να ελέγχει αυτόματα, αν κάποιος λείπει από τους Facebook φίλους του χρήστη από τη στιγμή της εγκατάστασής της κάθε φορά που την ανοίγει ενώ τέλος δεν μπορεί να του πει ποιοι σας διέγραψαν στο παρελθόν.

Αν οι φίλοι σας όλο και ... λιγοστεύουν τότε η εφαρμογή “Who Deleted Me” θα σας δώσει τη λύση μαζί με ... τα ονόματα αφού μπορεί και ειδοποιεί το χρήστη για το αν κάποιος τον διέγραψε από φίλο του στο Facebook, ενώ παράλληλα μπορεί και δίνει πληροφορίες και γι’ αυτούς που διαγράψατε εσείς καθώς και για όσους φίλους του έχουν διαγράψει το προφίλ τους στο Facebook.

Το «Who Deleted Me» είναι διαθέσιμο για υπολογιστή αλλά και για iOS και Android συσκευές και λειτουργεί όπως κάθε εφαρμογή που συνδέεται με το Facebook.

Κόσμος

Βρετανία - κορωνοϊός: Μόνο πέντε θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

Βρετανία, κορωνοϊός

Οι βρετανικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα 2.047 κρούσματα κορωνοϊού και πέντε θανάτους που επήλθαν μέσα σε διάστημα 28 ημερών μετά τη διάγνωση με Covid-19 των ασθενών.

Σύμφωνα με κυβερνητικά στοιχεία επίσης, 35.188.981 άνθρωποι έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της Covid και 17.214.436 έχουν κάνει και τις δύο.

Την αισιόδοξη εκτίμηση ότι στη Βρετανία θα έχει περάσει τον Αύγουστο ο κορωνοϊός εξέφρασε πρώην επικεφαλής της ομάδας για τους εμβολιασμούς. Όπως τόνισε, μέχρι τον ερχόμενο χειμώνα θα υπάρχει ασφάλεια.

Την ίδια ώρα, στη Γηραιά Αλβιόνα έχουν λάβει την πρώτη δόση τουλάχιστον τα τρία τέταρτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητσοτάκης: Υπέρ της άρσης των πνευματικών δικαιωμάτων για τις πατέντες των εμβολίων

Μέρκελ κατά της άρσης της πατέντας: Μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα των δόσεων

Φον ντερ Λάιεν: Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού μπορούν να λειτουργήσουν από τον Ιούνιο