Τεχνολογία

Κόσμος

Αποκλείστηκε από το Facebook... επειδή τη λένε Isis

facebook-sum_2226270b.jpg

Τρομοκράτη θεώρησε το Facebook μία γυναίκα που τυχαίνει να ονομάζεται Isis και αποκλείστηκε από το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η Isis Anchalee  εκδήλωσε την αναστάτωσή της στο Twitter όταν βρήκε ότι ο λογαριασμός της ήταν μπλοκαρισμένος – λόγω του ότι το πραγματικό της όνομα παραπέμπει σε αυτό της οργάνωσης των τζιχαντιστών.

Η νεαρή Anchalee, η οποία όπως αναφέρει πάντα εισπράττει περίεργες ερωτήσεις από οδηγούς ταξί λόγω του ονόματος της λέει επίσης ότι έστειλε αντίγραφο του διαβατηρίου της στο Facebook προκειμένου να αποδείξει ότι ο λογαριασμός της ήταν γνήσιος.

Η κοπέλα ανακάλυψε πως το προφιλ της είχε κατέβει όταν μια φίλη της με την οποία αντάλλασσαν μηνύματα την ρώτησε γιατί τα μηνύματά τους επισημαίνονταν ως 'spam'.

Tελικά αφού η κοπέλα αναγκάστηκε να ξαναστείλει τα στοιχεία της ταυτότητάς της , ένας υπάλληλος του Facebook της απάντησε και της ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία στην οποία υποβλήθηκε η κοπέλα, γράφοντάς της επιπλέον πως δεν γνώριζε τι ακριβώς συνέβη.

Η αγανακτισμένη κοπέλα ανάρτησε στο τέλος δημοσίευση στο twitter λέγοντας πως δεν θα αλλάξει το όνομά της 

Κόσμος

ΗΠΑ : Συναγερμός στο Καπιτώλιο – Πληροφορίες ότι ετοιμάζεται νέα εισβολή

καπιτωλιο

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αμερικανικές αρχές εκ νέου, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για νέα εισβολή στο Καπιτώλιο από ομάδες πολιτοφυλακής.

Όπως μεταδίδει το αμερικανικό δίκτο CNBC, το αμερικανικό αστυνομικό τμήμα του Καπιτωλίου έχει πληροφορίες που δείχνουν πιθανή συνωμοσία για «παραβίαση του Καπιτωλίου από άγνωστη ομάδα πολιτοφυλακών» την Πέμπτη.

Η δήλωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι συνεργάζεται με τις τοπικές, πολιτειακές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες «για να σταματήσει οποιεσδήποτε απειλές για το Καπιτώλιο», σημειώνοντας: «Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τις πληροφορίες».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα 

Δανία σε Σύρους πρόσφυγες: Επιστρέψτε στην πατρίδα σας, είστε ασφαλείς

Κορωνοϊός: Tι είναι το «βραχιολάκι» καραντίνας

Τουρκία: Δολοφονίες γυναικών κουκουλώνονται και «βαφτίζονται» αυτοκτονίες