Πολιτισμός

Τεχνολογία

Water Dancing Speakers : Ηχεία και πίδακες νερού σε ένα (βίντεο)

Πριν αρχίσετε να διαβάζετε αυτό το άρθρο  ρίξτε μια  ματιά στα ηχεία σας και αμέσως μετά δείτε τα ηχεία στην παρακάτω εικόνα. 

Τα Water Dancing Speakers  διαθέτουν τέσσερις πίδακες νερού στο κάθε ηχείο ο καθένας με το δικό του χρώμα ( κόκκινο , μπλε , πράσινο , κίτρινο ) οι οποίοι  ακολουθούν τον ρυθμό της μουσικής. 

Συνδέονται στον υπολογιστή σας μέσω USB και δεν  χρειάζονται κάποια άλλη πυγή ενέργειας 

Δείτε το παρακάτω  βίντεο για περισσότερες πληροφορίες 

 

Τεχνολογία

Instagram: Ιδιωτικοί οι λογαριασμοί για τους χρήστες κάτω των 16 ετών

instagram.jpg

Ιδιωτικοί θα είναι από δω και πέρα οι λογαριασμοί του Instagram για τους χρήστες κάτω των 16 ετών.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, οι ανήλικοι που συνδέονται για πρώτη φορά στην πλατφόρμα θα προεπιλεγούν αυτόματα έναν «ιδιωτικό» λογαριασμό, καθώς η εταιρεία στοχεύει στη δημιουργία μιας πιο «ασφαλούς και ιδιωτικής» πλατφόρμας.

Η εν λόγω ρύθμιση ήρθε μετά από ελέγχους που «έδειξαν» μόνο ένας στους πέντε επέλεξε να μετατρέψει το προφίλ του σε δημόσιο, όταν η ρύθμιση ιδιωτικού λογαριασμού ήταν η προεπιλεγμένη, ανέφερε η εταιρεία. Μάλιστα, στους υφιστάμενους λογαριασμούς θα αποστέλλεται μία ειδοποίηση με τα «οφέλη» της μετάβαση σε ιδιωτικό.

Μία ακόμη αλλαγή είναι ο αποκλεισμός της δυνατότητας αποστολής μηνυμάτων ή ακολούθησης σε λογιαριασμούς παιδιών από προφίλ που εμφανίζουν «ύποπτη συμπεριφορά».

Το Instagram υποστηρίζει ότι οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις του αφορούσαν στη «Σωστή ισορροπία της ασφάλειας»
.

«Παλιά, ζητούσαμε από τους νέους να επιλέξουν από μόνοι τους ανάμεσα σε δημόσιο λογαριασμό ή ιδιωτικό όταν εγγραφούν στο Instagram» δήλωσε η εταιρεία. «Μια ακόμα αλλαγή της εταιρείας ήταν ότι για να αποτρέψουμε τους λογαριασμούς που εμφανίζουν «ύποπτη συμπεριφορά», έχουμε αποκλείσει την δυνατότητα να στέλνουν μηνύματα ή να ακολουθούν παιδικούς λογαριασμούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσοχή στους γονείς: Ακόμα ένα παιδί πέθανε από… πρόκληση στο TikTok

Προσοχή: Σύνδεσμος - απάτη κυκλοφορεί στα social media

Viber: Νέα λειτουργία για να βρίσκετε πιο εύκολα μηνύματα