Πολιτική

ΝΔ: Η κυβέρνηση ξανακοροϊδεύει τον λαό

syggrou_3_25012015231425.jpg

Η κυβέρνηση ξανακοροϊδεύει τον ελληνικό λαό, αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, σχολιάζοντας δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών σχετικά με πιθανό δημοψήφισμα.

«Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, με ένα πρόγραμμα που δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Σήμερα ομολογεί το ψέμα και προαναγγέλλει δημοψήφισμα ώστε να μεταφέρει το βάρος της δικής της ευθύνης στον ελληνικό λαό. Τον κορόιδεψε την πρώτη φορά, τον ξανακοροϊδεύει τώρα», σημειώνει ο κ. Καραγκούνης.

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Έβδομη γυναικοκτονία - Σε πρωτοφανή έξαρση η ενδοοικογενειακή βία

ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτικη Συμμαχια

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την νέα γυναικοκτονία στην χώρα μας.

"Έβδομη γυναικοκτονία σε επτά μήνες και κυβέρνηση και ΕΛ.ΑΣ συνεχίζουν όχι μόνο να μην λαμβάνουν θεσμικά μέτρα αντιμετώπισης, αλλά να μην μπορούν καν να κατανοήσουν ότι η έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία βρίσκεται σε πρωτοφανή έξαρση, ειδικά μετά τον πολύμηνο εγκλεισμό των πολιτών.

Ακόμα περιμένουμε από χθες τον κ. Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει την υφυπουργό του, κα Συρεγγέλα, που αντί να πάρει θεσμικές πρωτοβουλίες είπε ότι η έξαρση αφορά μόνο σε καταγγελίες και ότι δεν έγινε και τίποτα γιατί στο Μεξικό οι γυναικοκτονίες είναι περισσότερες."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ κατά Χρυσοχοΐδη: Επί των ημερών του έχουν γίνει 6 γυναικοκτονίες σε 7 μήνες

Νίκος Παππάς: Προσωρινή εμπλοκή στο Δικαστικό Συμβούλιο που θα χειριστεί την υπόθεσή του