Πολιτική

Μεϊμαράκης: Η εικόνα που παρουσιάζεται είναι η πλήρης διάλυση της χώρας

μειμαρακης

Από την ημέρα που ξεκίνησε η Βουλή μόνο κατεπείγοντα ψηφίζουμε δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η εικόνα που παρουσιάζει η Βουλή δεν είναι αντάξια της σοβαρής συζήτησης που θα έπρεπε να είχε γίνει.  Η εικόνα που παρουσιάζεται είναι η πλήρης διάλυση της χώρας. Η ΝΔ θα την σταματήσει..., τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ. 

«Ολες οι επιλογές σας έχουν αποδειχτεί ανεπαρκείς. Θεωρείται ότι για όλα φταίνε όλοι οι άλλοι. Έχετε αναλογιστεί σε τι μπορείτε να φταίτε εσείς» ρώτησε τον Πρωθυπουργό.

«Μην μας θεωρείτε δεδομένους για τις ψηφοφορίες του Οκτωβρίου, του Νοεμβρίου.Θα κρίνουμε τι είναι προς το συμφέρον του λαού», πρόσθεσε στην ομιλία του.

Δεν θα ανακατευτούμε σε πρόταση μομφής για την Πρόεδρο της Βουλής. Οι εκλογές θα μας πάνε αρκετά πίσω σημείωσε. Την Δευτέρα το πρωί πρέπει να το κλείσετε το θέμα.
 

Πολιτική

Γιώργος Παπανδρέου: Επίσημα υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής

Γιώργος Παπανδρέου

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, ανακοίνωσε και επίσημα ο Γιώργος Παπανδρέου.

Στην δήλωσή του ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή. Για τους πολίτες και τη χώρα. Για αυτό η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη. Να συμπορευτεί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος. Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή. Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων. Καταλύτης για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης. Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση.

Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες, να μετατρέψουμε αυτήν τη διαδικασία σε γιορτή Δημοκρατίας και συμμετοχής.

Για την απόφασή μου αυτή έχω ενημερώσει την Πρόεδρο μας, Φώφη Γεννηματά και την αρμόδια επιτροπή".

Ο πρώην πρωθυπουργός μετά την επιστροφή του από την Κωνσταντινούπολη μετέβη στο Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου και συσκέφθηκε με τους συνεργάτες του. 

Νωρίτερα είχε ενημερώσει τηλεφωνικά την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, η οποία, όπως είναι γνωστό, νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό». «Η Φώφη Γεννηματά του ευχήθηκε καλη επιτυχία όπως και σε ολους τους υποψήφιους», όπως αναφερόταν από το Κίνημα Αλλαγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασίλης Κεγκέρογλου: Κατέθεσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

ΚΙΝΑΛ - Ανδρέας Λοβέρδος: Περιοδεία στην Κρήτη

Γερουλάνος - ΚΙΝΑΛ: Θα είμαι εκεί για να παλέψω - Τί είπε για τον Γιώργο Παπανδρέου

ESPA BANNER