Πολιτική

Θερμή υποδοχή στον Αντ. Σαμαρά από τους ευρωβουλευτές του Λαϊκού Κόμματος

samaras51.jpg

Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά οι ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του χθες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε όλους να στηρίξουν την χώρα μας βάζοντας και αναφέρθηκε στις μεταρρυθμίσεις που έγιναν από τη δική του κυβέρνηση αλλά και στις θυσίες που κατέβαλαν οι Έλληνες πολίτες.
«Σας καλώ όλους να στηρίξετε την Ελλάδα. Όχι αυτή την κυβέρνηση ή την άλλη ή οποιαδήποτε κυβέρνηση, αλλά να στηρίξετε την ίδια την Ελλάδα, να βγει από τα προβλήματά της. Δώστε στη χώρα μου μια ευκαιρία. Την έχει κερδίσει επάξια. Και την αξίζει!» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αντώνης Σαμαράς συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη συναντήθηκε σήμερα  με τον Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε και από τον κ. Σουλτς τη στήριξη του για να μπορέσει να βγει η Ελλάδα από την κρίση και του τόνισε ότι τόσο αυτός όσο και η Νέα Δημοκρατία εγγυώνται την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας.

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Απογοητευτικό το θέαμα του πρωθυπουργού, ενώ η Αχαΐα φλέγεται

ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με τις μεγάλες πυρκαγιές στην Αχαΐα, εξαπολύοντας προσωπική επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Το θέαμα του πρωθυπουργού, που δημοσιοποιεί σέλφι από τις παραλίες, ενώ η χώρα δοκιμάζεται και η Αχαΐα φλέγεται, είναι τουλάχιστον απογοητευτικό.

Επειδή ενδέχεται να μην πιάνει σήμα εκεί που βρίσκεται, τον ενημερώνουμε ότι η αναζωπύρωση της πυρκαγιάς που έκαιγε από τη Δευτέρα και υποτίθεται ότι είχε ελεγχθεί, με χαμηλής έντασης ανέμους έκαψε τη μισή Αχαΐα μαζί με δεκάδες σπίτια και περιουσίες.», αναφέρει χαρακτηριστικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε επίσης:

ΚΚΕ: Με ευθύνη της κυβέρνησης άμεση καταγραφή των ζημιών στην Αιγιαλεία

Νέος συναγερμός στην Πυροσβεστική: Φωτιά ξέσπασε στο Σουφλί