Πολιτική

Η ΝΔ δεν πρέπει να ψάχνει έναν αντι-Τσίπρα, λέει ο Χατζηδάκης

Χατζιδάκης Κωστής

Ο αρχηγός της Ν.Δ. δεν αρκεί να είναι νέος. Πρέπει να έχει πολιτική υπόσταση, να εκφράζει συγκεκριμένες θέσεις και να εμπνέει», αναφέρει ο Κωστής Χατζηδάκης, σε ανάρτησή του στο Twitter, αναφορικά με την κούρσα διαδοχής στην ηγεσία του κόμματος.

Όπως τονίζει, η Νέα Δημοκρατία δεν χρειάζεται έναν αντι-Τσίπρα. «Είναι λάθος να μας προσδιορίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά και απλοϊκή προσέγγιση», συνεχίζει σε ένα ακόμη του tweet του.

Mιλώντας στον "Αnt1" ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε πως "στη Νέα Δημοκρατία δεν πρέπει να προσδιοριστούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ψάχνοντας τον αντί Τσίπρα" και συνέχισε τονίζοντας πως "ένας πολιτικός αρχηγός πρέπει να εμπνέει και να έχει μια πολιτική υπόσταση".
«Ανάμεσα στη γελοιοποίηση και τις φιλοδοξίες μεσολαβεί μια λεπτή γραμμή» δήλωσε  ο βουλευτής της ΝΔ, σχετικά με τα όσα ακούγονται για την επόμενη μέρα στο κόμμα.

 

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Σαμαράς αμφισβητεί ευθέως τον κ. Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ σήμα

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία:

νέα παρέμβαση του κ. Σαμάρα, που αμφισβητεί ευθέως τον κ. Μητσοτάκη, επιβεβαιώνει την προεκλογική του απάτη σε κεντρικά ζητήματα όπως τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Εάν οι εγγενείς αντιφάσεις της Ν.Δ. δεν είχαν επίπτωση στην κοινωνία και σε κρίσιμα θέματα εξωτερικής πολιτικής θα ήταν απλά πρόβλημα του κ. Μητσοτάκη. Δυστυχώς, το έχει μετατρέψει σε πρόβλημα της χώρας.

Όσο για την εσωκομματική αμφισβήτηση προς τον κ. Μητσοτάκη αποτελεί αντανάκλαση της φθοράς του μέσα στην κοινωνία. Μια πορεία μη αντιστρέψιμη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο σήμερα στη Ν. Υόρκη ο Νίκος Αναστασιάδης

Οικονόμου: Δεν αποκλείεται συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν

Μητσοτάκης - Νέα Υόρκη: Το οικονομικό και γεωπολιτικό αποτύπωμα των επαφών του

ESPA BANNER