Πολιτική

Κρήτη

Παρέμβαση Συντυχάκη για την επαναπρόσληψη των εργαζόμενων στην ανακύκλωση

manolhs_suntuxakis.jpg

Παρέμβαση του βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ, Μανώλη Συντυχάκη, στην σύσκεψη στο Υπουργείο Εργασίας στις 13/11/2015, με θέμα την επαναπρόσληψη των εργαζομένων στο εργοστάσιο της ανακύκλωσης στο ΚΔΑΥ Ηρακλείου.
Το ΚΚΕ συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των 42 εργαζομένων της ανακύκλωσης στο ΚΔΑΥ Ηρακλείου, που συνεχίζουν να διεκδικούν το δικαίωμα στη δουλειά  με αξιοπρεπείς μισθούς και δικαιώματα.
O βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης παραβρέθηκε χθες (13/11/2015) στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εργασίας μετά από αίτημα της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, με θέμα την επαναπρόσληψη των εργαζομένων στο εργοστάσιο από τον νέο εργολάβο.
Στη συνάντηση ο Μανώλης Συντυχάκης δήλωσε τη στήριξη του ΚΚΕ στο δίκαιο αίτημα των εργαζομένων για την άμεση επαναπρόσληψή τους στο εργοστάσιο της Ανακύκλωσης, διατηρώντας όλα τα εργασιακά και μισθολογικά τους δικαιώματα (ωράριο εργασίας, μισθό, ΒΑΕ, κ.λ.π.), τα οποία κατέκτησαν ως αποτέλεσμα του αγώνα τους και των 118 ημερών απεργιακών κινητοποιήσεων τα προηγούμενα χρόνια. Ανέδειξε τις ευθύνες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που με την πολιτική της ευνοεί την ισοπέδωση των εργατικών δικαιωμάτων και την ασυδοσία του κεφαλαίου προκειμένου να ενισχυθεί η κερδοφορία του, επισημαίνοντας τέλος τις πολιτικές ευθύνες που έχει, εάν οι εργαζόμενοι δεν επαναπροσληφθούν και δεν διατηρηθούν οι κατακτήσεις που είχαν

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - Κορωνοϊός: 58χρονος με υποκείμενο νόσημα έχασε τη μάχη για τη ζωή

Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ένας άντρας 58 χρόνων με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, στη ΜΕΘ του Βενιζελείου μετά από επιπλοκές της νόσου covid- 19. 

Ο άτυχος άντρας νοσηλευόταν αρχικά στην Ογκολογική Κλινική ωστόσο, όταν διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοιό, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ για ασθενείς με covid, όπου και κατέληξε σήμερα.

 

Περισσότερες ειδήσεις:

Ο Μιχάλης Μπούσης μίλησε στο ekriti.gr από την Αμερική για τις εξελίξεις στον ΟΦΗ

Δένδιας: Στο Κάιρο για συνομιλίες με τον ομόλογό του Σαμέχ Σούκρι

Σακελλαροπούλου: Οι Τούρκοι σχολίασαν μέχρι και τα παπούτσια της Προέδρου της Δημοκρατίας