Πολιτική

Κρήτη

Ηράκλειο

Νέο κόμμα ανακοίνωσε από το Ηράκλειο, ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος

Αλεκος Παπαδοπουλος

Στην ίδρυση νέου "δημοκρατικού κόμματος" για το οποίο αναμένεται να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, προχωρά ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Παπαδόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος από το Ηράκλειο το πρωί της Κυριακής. 

Είναι σε εξέλιξη εδώ και ένα χρόνο πρωτοβουλία πολιτών από όλη την Ελλάδα με σκοπό  τη δημιουργία ενός δημοκρατικού κόμματος. 
Στο εγχείρημα αυτό πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα η  νεότερη δρώσα γενιά με την συνεπικουρία κάποιων παλιότερων.  
Απευθύνεται σε δημοκράτες πατριώτες του καθαρού λόγοι οι οποίοι νιώθουν την ανάγκη να γεννηθούν καινούρια πράγματα στη χώρα μας και είναι αντίθετοι στο να γίνει η Ελλάδα το ανάπηρο καθυστέρημα της Ευρώπης, Δεν χωρούν τα είδωλα της λαϊκής πλάνης, καιροσκόποι και ιδεοληπτικοί κυρίως δε εκφραστές και συνεχιστές διαλυτικού λαϊκισμού όπου και να ενδημούν. Η ηγετική και οργανωτική διάρθρωση του νηέου κόμματος, η διακήρυξη, το πρόγραμμα, η ονομασία και το έμβλημα του θα ανακοινωθούν σύντομα και πάντως μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου,
ήταν χαρακτηριστικά η δήλωση του πρώην υπουργού Αλέκου Παπαδόπουλου απ το Ηράκλειο. 

Κρήτη

Τα θέματα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη στη συνάντηση Κατσαρή - Αρναουτάκη

Ρομά Κατσαρής Αρναουτάκης

Τα θέματα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη και την λειτουργία του συλλόγου τους, έκανε γνωστά σε επίσκεψη του στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου συλλόγου Θανάσης Κατσαρής.

Στη συνάντηση πού έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης ο Πρόεδρος, ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την οργάνωση, λειτουργία,τους στόχους του Παγκρήτιου συλλόγου Ελλήνων Ρομά και για τις ενέργειες τους με αφορμή τις συνθήκες διαβίωσης τους. 

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος, ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για την συνάντηση, αλλά και για την ανταπόκριση του στην στήριξη της λειτουργίας του Παγκρήτιου συλλόγου, αλλά και για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον του στην κοινωνική ομάδα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Ηρακλείου: Τηλεδιάσκεψη για τα θέματα των Ρομά στο Ηράκλειο

Ρομά ξυλοκόπησαν αστυνομικούς - Τους πέταξαν μέχρι και καρέκλες

"Οικονομικές Επιπτώσεις από την Πανδημία COVID-19 στην Κρήτη"