Παραπολιτικά

Στον υπουργό αύριο οι αγρότες της Κρήτης

βαγγελης αποστολου

Διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους αγροτικών κινήσεων από όλη την Ελλάδα θα έχει αύριο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου. Ειδικότερα, ο κ. Αποστόλου θα συναντηθεί με εκπροσώπους της «Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων», της «Πανελλήνιας Πρωτοβουλίας Αγροτών Ελλάδας» και της «Επιτροπής Αγώνα Κρήτης».

Αντικείμενο των συναντήσεων είναι η εξέταση των νέων δεδομένων που φέρνει για τον αγροτικό τομέα η συμφωνία με τους δανειστές και η διατύπωση ρεαλιστικών προτάσεων για άμβλυνση των συνεπειών που θα έχουν οι αγρότες.

Τα αποτελέσματα των επαφών αυτών θα είναι μάλλον καθοριστικά για τη στάση που θα τηρήσει ο αγροτικός κόσμος, εάν δηλαδή θα προχωρήσει και σε τι μορφές κινητοποιήσεων. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Γόρτυνας για στήριξη των αγροτών και κτηνοτρόφων

αγρότες αθήνα

Τη συμπαράσταση του στον αγώνα των αγροτοκτηνοτρόφων της Κρήτης και τη στήριξή του στα αιτήματα τους, δηλώνει μέσα από ανακοίνωση του το Δημοτικό Συμβούλιο Γόρτυνας.

Η ανακοίνωση: 

''Το Δημοτικό Συμβούλιο Γόρτυνας στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων του νησιού μας και συμπαρίσταται στις κινητοποιήσεις τους σχετικά με τις περικοπές στις αγροτικές επιδοτήσεις, την αύξηση του κόστους παραγωγής και την μη διόρθωση των δασικών χαρτών για την Περιφέρεια Κρήτης. Τα σοβαρά ζητήματα που έχουν προκύψει επηρεάζουν άμεσα όχι μόνο την αγροτική/ κτηνοτροφική παραγωγή, αλλά την ευρύτερη οικονομία του τόπου μας. Δηλώνουμε την έμπρακτη και ειλικρινή στήριξή μας στους αγρότες και κτηνοτρόφους της Κρήτης και στηρίζουμε με κάθε τρόπο τον αγώνα τους''. 

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κρήτη - κορωνοϊός: Της έκαναν πενταπλή δόση του εμβολίου!

Black Friday: Ξεχύθηκαν στην αγορά οι Ηρακλειώτες - Σε "ανάσταση" ελπίζουν οι έμποροι

Ηράκλειο: Χειροπέδες στους τρεις που λήστεψαν το μίνι μάρκετ

ESPA BANNER