Παραπολιτικά

Ο Μορφέας τους πήρε στις αγκάλες του... (φωτό)

βουλή χασμουρητά

Χωρίς πολλά λόγια... οι εικόνες μιλούν από μόνες τους για το κλίμα στη Βουλή, στη συζήτηση για την ψήφιση του 3ου Μνημονίου... που ξεκίνησε στις 01:30 μετά τα μεσάνυχτα και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10 τοι πρωί...

βουλή χασμουρητά

βουλή χασμουρητά, by renas

 

βουλή χασμουρητά

βουλή χασμουρητά, by renas

 

βουλή χασμουρητά

βουλή χασμουρητά, by renas

 

βουλή χασμουρητά

βουλή χασμουρητά, by renas

 

βουλή χασμουρητά

βουλή χασμουρητά, by renas

Πολιτική

Φώφη Γεννηματά: Δάκρυα και αγκαλιές από βουλευτές όλων των κομμάτων

Φώφη Γεννηματα - Βουλη

Άφατη θλίψη και σοκ σήμερα στη Βουλή για εκπροσώπους όλων των κομμάτων, που λύγισαν στην είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να παρηγορήσουν όσους λύγισαν. Εμφανώς συγκινημένοι, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Σκανδαλίδης στέκονται όρθιοι στο πρώτο έδρανο που καθόταν η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ενώ ο Βασίλης Κεγκέρογλου δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, που άφησε ένα μπουκέτο λευκά λουλούδια στο σημείο όπου καθόταν η Φώφη Γεννηματά, με τα δυο του χέρια κρατούσε το πρόσωπο του Βασίλη Κεγκέρογλου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος ξέσπασε σε δάκρυα, αφού άφησε και αυτός λίγα λουλούδια στα έδρανα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έπεσε στην αγκαλιά του Κώστα Σκανδαλίδη και κάθισαν και οι δύο στις θέσεις ακριβώς δίπλα στα έδρανα που καθόταν πάντα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, βουβοί, με το κεφάλι σκυφτό. Απαρηγόρητη, δεν έκρυψε τα δάκρυά της και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή.

Στιγμές με αγκαλιές υπήρξαν πολλές μεταξύ βουλευτών όλων των κομμάτων. Στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φώφη Γεννηματά: Ανθοδέσμη και λουλούδια στο έδρανο που καθόταν η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Φώφη Γεννηματά: Ο καρκίνος, η απώλεια των γονιών της και η δίψα για ζωή

Θάνατος Φώφης Γεννηματά: Εθνικό πένθος την Τετάρτη με απόφαση του πρωθυπουργού

ESPA BANNER