Παραπολιτικά

Ο Μιχελογιαννάκης παίρνει θέση για τη Ζωή... και το λάστιχο

zoiik-thumb-large.jpg

Θέση για το θέμα που απασχολεί την επικαιρότητα τα τελευταία 24ωρα, σχετικά με τη συμπεριφορά της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου σε υπάλληλο βενζινάδικου, παίρνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης:

"Την ημέρα του Πάσχα η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου  μαθαίνει για τον θάνατο οικείου προσώπου ενώ βρίσκεται Εύβοια. Πηγαίνοντας στο σπίτι του θανόντος, πέφτει σε λακκούβα. Πηγαίνει σε βενζινάδικο για να αλλάξει το λάστιχο. Της λένε ότι δεν μπορούν και της το αλλάξουν και της το αλλάζει οικείο πρόσωπο.  Πηγαίνει στο σπίτι του εκλιπόντος.
Την Δευτέρα του Πάσχα ξαναπάει στο ίδιο βενζινάδικο μιας και αυτό ήταν μόνο  ανοικτό και ζητάει αέρα στα λάστιχα, το έκαναν. Φεύγει και  βλέπει ότι πάλι τα λάστιχα χάνουν. Ξαναγυρίζει και  ζητά να τα ξαναδούν και τότε ο υπάλληλος έξαλλος της φωνάζει.
Αυτός που τα λέει αυτά είναι ο Βαγγέλης Βένετης πρώην αστυνομικός, που μάλιστα παρέμβηκε 3 φορές να ηρεμήσει τον υπάλληλο, σε μια Ζωή Κωνσταντοπούλου που δεν βγήκε καν από το αυτοκίνητο της.
Ο ίδιος  είπε και στις κυρίες που βιντεοσκοπούσαν ότι δεν είναι σωστό.
Ο ίδιος  ζήτησε από την Ζωή Κωνσταντοπούλου να καλέσει την αστυνομία και αύτη αρνήθηκε.

​Κάποιοι θέλουν α) πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, β) κατεπείγοντα νομοσχέδια, γ) άσχετες τροπολογίες, δ) νομοσχέδια σε ένα άρθρο, ε) όχι επιτροπή λογιστικού έλεγχου.
Δεν θα το πετύχουν.