Παραπολιτικά

'Ενα μεγάλο "ευχαριστώ" από την οικογένεια της Χρυσής

χρυσή κουδουμαλιωτάκη

Ευχαριστίες σε όσους στάθηκαν στο πλευρό τους αλλά και στους γιατρούς του Βενιζελείου που έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια, απευθύνει η οικογένεια της άτυχης Χρυσής Κουδουμαλιωτάκη - Κλεισαρχάκη που έφυγε από τη ζωή, μετά από τροχαίο ατύχημα.

Η ανακοίνωση της οικογένειας:

Η οικογένεια της Χρυσής Κουδουμαλιωτάκη Κλεισαρχάκη επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά και ολόψυχα όλους τους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους που στάθηκαν στο πλευρό μας τη δύσκολη ώρα του αποχαιρετισμού της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, κόρης και αδελφής.
Πρώτα απ όλα έχουμε χρέος να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Βενιζέλειου νοσοκομείου που κατέθεσαν κάθε επιστημονική και ανθρώπινη προσπάθεια, στη μάχη που έδωσε η Χρυσή για να κρατηθεί στη ζωή. Στάθηκαν στο πλευρό το δικό της και το δικό μας και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την προσπάθεια τους.
Ευχαριστούμε  από τα βάθη της ψυχής μας όσους συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας. Συγγενείς, φίλους και όλο τον κόσμο που βρέθηκαν κοντά μας τις δύσκολες αυτές και πολύ οδυνηρές στιγμές για κάθε άνθρωπο ιδίως όταν έρχονται τόσο πρόωρα και άδικα όσο οι συνθήκες που μας στέρησαν την παρουσία της Χρυσής  από τη ζωή μας. Η παρουσία σας δίπλα μας ήταν πολύτιμη. Μας έδωσε ελπίδα, δύναμη και παρηγοριά.