Λασίθι

Πεζοπορία στο Φαράγγι των Nεκρών με τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου

ctravel-book-iraklis-milas.jpg

Tην Κυριακή 25-10-2015 ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου περπατά στην στην Σητείας, στο Φαράγγι "των Νεκρών", στην Κάτω Ζάκρο. Η διαδρομή μας θα ξεκινήσει από το χωριό,θα διασχίσουμε το φαράγγι και από την παραλία στην έξοδο του θα ακολουθήσουμε παραλιακό μονοπάτι μέχρι το σπήλαιο των "Πελεκιτών".

Στην επιστροφή από το σπήλαιο θα υπάρχει ελεύθερο πρόγραμμα μέχρι την αναχώρηση μας για μεπίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο ή ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας.

-Διάρκεια πορείας 4 ώρες Β.Δ-1 (ΕΥΚΟΛΗ)
-Αναχώρηση στις 7:30 το πρωί από την οδό Κ.Καραμανλή 24 
-Κρατήσεις θέσεων στο 6948040401  (5-9 το απόγευμα)
 

Κρήτη

Λασίθι

Συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία της ΜΕΘ COVID του Γ.Ν. Αγίου Νικολάου

κορωνοϊος ΜΕΘ εντατική

Σύσκεψη της Διοικήτριας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κ. Λένας Μπορμπουδάκη, του Υποδιοικητή κ.Δημήτρη Αγαπίου, του Διοικητή του Γ.Ν. Αγίου Νικολάου κ.Μανώλη Ανδρεαδάκη και της Αναπληρώτριας Διοικήτριας του Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεάπολης κ.Βασιλικής Χατζέα πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, για τη διασφάλιση της λειτουργίας των τριών (3) κλινών ΜΕΘ COVID του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Τόσο η κεντρική ΜΕΘ όσο και η ΜΕΘ COVID θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά στο νομό Λασιθίου, αντιμετωπίζοντας τα περιστατικά την παρούσα κρίσιμη περίοδο για το νομό.

Η Μονάδα θα υποστηριχθεί από Παθολόγο και Αναισθησιολόγο του νοσοκομείου, χωρίς να αποδυναμωθούν οι λοιπές λειτουργίες του. Σημαντική και η συμβολή γιατρών του Διασυνδεόμενου Νοσοκομείου της Νεάπολης.

Επίσης, συνάντηση της Διοικήτριας πραγματοποιήθηκε και με τον κ. Νικόλαο Μουδατσάκη, Συντονιστή COVID Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων νομού Λασιθίου ο οποίος ανακάλεσε την απόφαση παραίτησης του και συνεχίζεται η καλή και ουσιαστική συνεργασία τους, με ένα κοινό σκοπό, τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Η 7η ΥΠΕ Κρήτης σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας προχωρούν στην προκήρυξη μόνιμων θέσεων για τη ΜΕΘ και Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου. Η Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης ευχαριστεί όλους τους υγειονομικούς που υποστηρίζουν τη Μονάδα και την κλινική COVID του νοσοκομείου και δηλώνει ότι είναι πάντα δίπλα στα νοσοκομεία του νομού, προκειμένου οι Λασιθιώτες να μη στερηθούν υπηρεσίες υγείας που έχουν ανάγκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: 17 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Κορωνοϊός: 610 νέα κρούσματα - 34 θάνατοι - 319 διασωληνωμένοι

Κορωνοϊός - lockdown: Έτσι θα λειτουργήσει η αγορά - Μέτρα και περιορισμοί