"Φλερτάρει" με την Κρήτη και πάλι ο εγκέλαδος (φωτογραφίες)

Ζωηρή καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας μέχρι και το πρωί ήταν η σεισμική δραστηριότητα γύρω από την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα νότια του Τυμπακίου αλλά και της Ζάκρου στο Λασίθι. Σημειώθηκαν περισσότερες από τέσσερις ασθενείς σεισμικές δονήσεις οι οποίες είχαν ένταση από 2,8 έως 3,3 Ρίχτερ. Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες τους σεισμούς από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο ο οποίος έγινε στις 08.32 το πρωί της Κυριακής νότια του Τυμπακίου.





Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε μαθητής σε τμήμα στο 1ο Νηπιαγωγείο της Ιεράπετρας και αυτό ενεργοποιεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα με το κλείσιμο του εν λόγω τμήματος.
Παράλληλα, σε κατ’ οίκον περιορισμό παραμένει και ο αδελφός του μαθητή, που φοιτά σε δημοτικό σχολείο της περιοχής.
Την ίδια στιγμή στην περιφερειακή ενότητα Λασιθίου η ανησυχία και πάλι κλιμακώνεται μετά και τα 9 επιβεβαιωμένα εργαστηριακά κρούσματα που ανακοινώθηκαν κατά τη σημερινή επιδημιολογική ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ: Χερσόνησος: Στύλος της ΔΕΗ πλάκωσε αυτοκίνητο - φώτο
Προς ανακωχή ΕΕ και AstraZeneca για τα εμβόλια
Ισπανία: Τρέμει η γη στη Γρανάδα από διαδοχικούς σεισμούς